Fiul unui bărbat din Suceva, care a murit de coronavirus, face dezvăluiri morbide: „Era într-un sac, îmbrăcat în pijamale. Sicriul sigilat, învelit în folie de plastic”

Publicat: 02 apr. 2020, 10:23 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Fiul unui bărbat din Suceava, care a murit de coronavirus, a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care a fost transportat părintele său la groapă pentru a fi înmormântat.

Tatăl său făcea dializă la Spitalul Județean Suceava, iar de câteva zile se simțea foarte rău. În cursul zilei a dat mai multe apeluri, dar nimeni nu îi răspundea, până când seara a primit un apel: „De la spital vă deranjez…”. În acel moment, el a primit vestea tristă că tatăl său s-a dus în Ceruri. A doua zi s-a prezentat la morgă pentru a-l identifica. Pe hârtia de formolizare scria ”COVID pozitiv”. Așa a aflat că părintele lui luase virusul.

„E dureros să duci un om la groapă îmbrăcat în pijamale… el fiind într-un sac. Se deschide sacul, l-ai recunoscut, se închide sacul. Se sigilează sicriul, se pune și o folie de plastic. De la morgă, se merge direct la cimitir, cu firma de pompe funebre.

Înmormântarea este maxim cu 8 oameni. Au fost trei preoți, cu care tata era prieten, și cinci membri din familie. Totul pe repede înainte. Într-o oră, cu tot cu transport, tatăl meu a fost înmormântat”, a declarat suceveanul care și-a pierdut tatăl, potrivit monitorulsv.ro.

„Ce-i cu voi? Ați avut un deces în familie, uite trebuie să vă carantinați să vă izolați… sau să ne programeze la o testare. Am încercat să sun eu: telefonul veșnic ocupat”, a mai spus tânărul, după ce nimeni nu l-a sunat de la DSP.

Publicat: 02 apr. 2020, 10:23 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă