Fiul lui Jon Bon Jovi, infectat cu noul coronavirus! Care este starea de sănătate a tânărului

Publicat: 14 Aug. 2020, 14:01 Vedete
Fiul lui Jon Bon Jovi, infectat cu noul coronavirus! Care este starea de sănătate a tânărului

Fiul lui Jon Bon Jovi a fost infectat cu noul coronavirus! Jon Jovi a vorbit deschis despre starea de sănătate a fiului său, Jacob, după ce a avut COVID-19. Artistul a povestit și cum se simt și colegii săi de trupă, infectați și ei cu virusul ucigaş.

„La Jacob a fost ușor. A fost chiar la începutul bolii. A avut un tip de infecție care afectează zona intestinală”, a declarat Bon Jovi. Acesta a adăugat că fiul său „s-a recuperat complet și rapid”.

Jacob ar fi luat virusul de la niște prieteni, care au venit în vizită la casa familiei. Ulterior, aceștia au fost testați și confirmați cu noul coronavirus, iar familia cântărețului a rămas în izlare, resectând toate măsurile prevăzute în protocolul recomandat de autorități.

View this post on Instagram

Free Brittany

A post shared by jakebongiovi (@jakebongiovi) on

Jon Bon Jovi: „Am văzut mulți cunoscuți care și-au pierdut viața

Pe de altă parte, colegii de trupă a legendarului cântăreț s-au confruntat cu probleme severe, în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2. David Bryan, în vârstă de 58 de ani și Everett Bradley, de 57 de ani au avut complicații generate de coronavirus, însă acum se simt bine.

Jon Bon Jovi îi îndeamnă pe fani să aibă grijă de sănătatea lor și să respecte regulile impuse de autorități pentru a se menține în siguranță. „Am văzut mulți cunoscuți care și-au pierdut viața. Nu este de glumă cu asta. Purtați masca. Faceți ceea ce trebuie pentru că este cât se poate de real”, a afirmat artistul.

Publicat: 14 Aug. 2020, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă