Filmele lunii iulie 2018! La ce ne uitam luna asta? Meryl Streep revine cu un nou rol de senzatie in Mamma mia! 2

Publicat: 16 Jul. 2018, 15:04 Life

Numarul filmelor creste, iar premierele in luna iulie curg.

Luna lui Cuptor se bucura atat de cateva titluri mult asteptate de la Hollywood, cat si de cateva dintre cele mai noi si apreciate titluri europene de la festivalurile de film. Iata mai jos cateva recomandari pentru filmele lunii iulie 2018:

ANT-MAN AND THE WASP

premiera 6 iulie
Scott Lang ajunge sa se confrunte cu consecintele propriilor alegeri atat ca supererou, cat si ca tata. Desi intreaga sa atentie este acum concentrata pentru a reechilibra viata de familie si responsabilitatile pe care le are in calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne si Dr. Hank Pym sa preia o misiune noua si urgenta.

THE FIRST PURGE

premiera 6 iulie
Pentru a impinge rata criminalitatii sub un procent pentru restul anului, New Founding Fathers of America testeaza o teorie sociologica care permite eliberarea agresivitatii timp de o singura noapte intr-o comunitate izolata. Dar cand violenta asupritorilor se intalneste cu furia celor marginalizati, contaminarea va exploda de la granitele orasului si se va raspandi peste natiune.

PROCESUL

premiera 13 iulie
Ileana Birsan si Claudiu Mitcu documenteaza cazul lui Mihai Moldovanu, fost ofiter al armatei romane, candamnat la 25 de ani de inchisoare pentru o crima pe care sustine ca nu a comis-o.

Filmele lunii iulie 2018 – THE EQUALIZER 2

premiera 20 iulie
Dupa ce Robert McCall afla ca Susan, o veche prietena de a sa, a fost ucisa, acesta decide sa-i caute pe autorii crimei si sa-i pedepseasca conform propriilor metode.

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

premiera 20 iulie
La 10 ani dupa ce „Mamma Mia!” a acumulat incasari de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteti invitati sa va intoarceti in Kalakairi, magica insula a Greciei, pentru un nou musical original bazat pe cantecele formatiei ABBA. Prima distributie a filmului se intoarce!

INCREDIBLES 2

premiera 27 iulie
Noile aventuri ale familiei lui Bob(Craig T. Nelson) si Helen( Holly Hunter) se ridica la aproape acelasi nivel al ingeniozitatii. De data asta, Helen se infrunta cu toti in incercarea de a spala imaginea supereroilor, iar pe Bob avand grija de familie. Micutul Jack-Jack si superputerile sale creeaza o multime cu buclucuri.

Filmele lunii iulie 2018 – SINOPSIS THELMA

premiera 27 iulie
Thelma este o tanara studenta care si-a parasit de curand familia religioasa pentru a studia la universitatea din Oslo. Aflata intr-o zi la librarie, Thelma are parte de un atac spontan foarte periculor. La putin timp dupa aceea isi da seama ca e atrasa puternic de Anja, o alta studenta. In momentul in care devine evident ca atacurile sunt cauzate de o serie de puteri supranaturale foarte periculoare, Thelma e pusa fata in fata cu secretele tragice ale trecutului ei si consecintele intalnirii cu supranaturalul.

Publicat: 16 Jul. 2018, 15:04 Life
Pe aceeași temă