Uleiul de cocos, ideal pentru un bronz frumos. Cand il folosesti ca sa nu iti arzi pielea

Publicat: 16 Jul. 2018, 13:38 Beauty & Style

Uleiul de cocos este o solutie buna cand vorbesti de varfuri despicate, piele uscata, insa iti poate oferi ajutor si la plaja.

Uleiul de cocos, ideal pentru un bronz frumos. Daca vrei sa ai o culoare ciocolatie, e bine sa alegi produsele care te ajuta sa nu stai prea mult la soare. Cocosul este un fruct care te ajuta sa te innegresti. Dar trebuie sa il folosesti cu grija. Iata de ce:

Uleiul de cocos, ideal pentru un bronz frumos

De ce este benefic pentru piele?

Este un produs care contine grasimi saturate cu lant mediu sau trigliceride cu lant mediu. Datorita grasimilor naturale ale acestuia, tine pielea hidratata. Se poate consuma si ca aliment, avand un continut ridicat de vitamine si alte substante snutritive care protejeaza pielea din interior. La plaja este cea mai buna solutie, fiind un produs si calitativ dar si ieftin. Aplicat pe piele, acesta protejeaza impotriva infectiilor microbiene care pot patrunde in corp prin pori. Hraneste pielea si o lasa neteda si catifelata, de aceea este benefic pentru pielea care urmeaza sa fie bronzata. Pe langa toate acestea, uleiul de cocos vindeca ranile sau bataturile, incetineste procesul de imbatranire a pielii, o infrumuseteaza si ii confera stralucire.

Este indicat sa il folosesti inainte sa iesi la plaja pentru ca pielea sa fie hidratata. Nu uita sa aplici si o crema cu factor de protectie ridicat. Uleiul de cocos poate fi folosit si la plaja, ziua, dar tot timpul combinat cu crema cu factor de protectie. Dupa o zi de plaja, nu uitat sa iti speli bine pielea si sa aplici ulei de cocos, direct pe pielea uda.

Cum mai poate fi folosit uleiul de cocos?

Acesta trateaaza varicele, vindeca arsurile, este un deodorant natural foarte bun si ajuta unghiile subtiri si fara calciu sa devina mai tari. Pe langa lucrurile pe care le face pentru organism si frumusetea trupului, un uleiul de cocos ajuta la lungirea genelor si la demachere.  Uleiul de cocos este antiseptic si antimicrobian, este bun pentru a vindeca acneea si este baza unui masaj perfect.

Ce beneficii are uleiul de cocos in contact cu bicarbonatul de sodiu?     

In functie de tipul de piele, se foloseste de la un sfert de lingura de bicarbonat pana la o lingura intreaga. Se amesteca doua linguri de ulei de nuca de cocos cu lingura de bicarbonat de sodiu pana devin omogene apoi se pune pe fata si sa lasa 10-15 minute.

Publicat: 16 Jul. 2018, 13:38 Beauty & Style
Pe aceeași temă