Ai un somn agitat? Masajul cu bambus îți rezolvă problema rapid

Publicat: 25 Oct. 2018, 15:11 Beauty & Style
Ai un somn agitat? Masajul cu bambus îți rezolvă problema rapid

Află cum din materialul următor!


Ai un somn agitat? Masajul cu bambus îți rezolvă problema rapid

Ești agitat? Migrenele nu-ți dau pace? Tensiunea arterială a început să-și facă de cap? Ești nervos și permanent stresat? Te-ai gândit că toate acestea pot fi rezultatele unui somn de proastă calitate. Medicii susțin că unui adult i se recomandă să doarmă 8 ore. În plus, foarte important este și intervalul. Perioada optimă de somn se încadrează între 22.00 și 6.00. Atunci organismul se „bucură” cel mai mult de această perioadă de repaus.

Orele perfecte pentru culcare la un adult sunt 22.00 sau 23.00

Nu dormi? Ești irascibil, te doare capul ai probleme de concentare și posibile probleme cardiace. În plus, sistemul tău imunitar este vizibil slăbit, iar acest lucru se traduce prin multiplele episoade infecțioase pe care le-ai tratat deja? Pe lângă toate acestea, ai probleme și cu ceva kilograme în plus pentru că lipsa somnului crește pofta de mâncare. ”8 ore. 22.00 – 6.00. Acesta este intervalul optim de somn pentru un adult. Sigur… Există persoane care dorm între 00.00 și 8.00, tot 8 ore, însă nu se simt la fel de odihnite. Tocmai pentru că nu au ales intervalul optim. Dacă alegi să mergi la somn la 20.00 vei adormi greu pentru că organismul este încă în activitate, iar dacă te vei trezi după ora 7, la fel, nu te vei simti odihnit, pentru că organismul redevine activ. Așa că recomandăm ca și interval optim de somn între ora 22.00 și ora 6.00 pentru un adult!”, explică dr. Laurențiu Petre, medic specializat în medicina de familie.

Ce te ajută să ai un somn odihnitor?

Masajul cu bambus. Dănuț Bujor, maseur specializat înacest timp de masaj îți explică de ce este recomandat.
„Efectuat măcar o dată pe săptămână, masajul cu bambus contribuie la reglarea ciclului somn-trezire, alungă stările de anxietate și favorizează un somn adânc și odihnitor. Iar când ești relaxată și te trezești cu zâmbetul pe buze, totul merge strună. Inclusiv procesul de slăbire, pe care privarea de somn îl poate bloca. Secretul relaxarea musculară, surplusul de oxigen si eliminarea apei!”, explică Dănuț Bujor.

„Masajul cu bambus face un drenajul limfatic instrumental, ajutându-te astfel să elimini toxinele din corp. Masajul cu bambus se poate începe de la vârsta de 14 ani. Printre beneficiile acestui tip de masaj, se numara: scăderea în centimetrii, diminuarea vergeturilor, ridicarea feselor, tonifierea musculară la suprafață, îmbunătățirea funcționării sistemului limfatic!”, conchide specialistul Dănuț Bujor, maseur certificat în cadrul Centrului Dănuț Bujor – Modelare cu bambus.

Publicat: 25 Oct. 2018, 15:11 Beauty & Style
Pe aceeași temă