Filme noi în cinema săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Publicat: 30 Sep. 2019, 10:49 Life
Filme noi în cinema săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2019

Filme noi 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Prima săptămână din octombrie vine cu premiere în cinema.  Șase filme noi vor fi lansate în această perioadă, printre care și mult așteptatul Joker.

Cei dornici de filme noi în perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2019 vor avea parte de o mulțime de surprize. În cinema se lansează pelicule mediatizate pe plan internațional precum Joker și  Roger Waters: Us+Them, filmele românești Între chin și amin și Mo, dar și filme de copii – Mosley și Călătoria Fantastică a Maronei.

Filme noi 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Roger Waters: Us + Them

Mult așteptatul fiml Roger Waters: Us +Them are premiera în cinema pe 2 octombrie. Roger Waters, co-fondator, forţa creatoare şi compozitorul din spatele Pink Floyd, prezintă filmul său filmat la Amsterdam în concertele europene ale turneului Us + Them din 2017-2018, unde Waters a cântat în faţa a peste 2 milioane de oameni.
Concertul conţine melodii din albumele sale legendare Pink Floyd (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) precum şi de pe cel mai recent album solo Is This The Life We Really Want?

Filme noi 30 septembrie – 6 octombrie 2019.  Joker

Filmul regizat de Todd Philips va intra în cinematografe în România pe 4 octombrie, iar în rolurile principale sunt Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz și Brian Tyree Henry. Presa internațională deja îl vede mare câștigător de Oscar, caracterizându-l drept „un act de bravură care vorbește lumii în care trăim într-un fel în care foarte puține filme o fac”.

Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Filme noi pentru copii 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Mosley: Povestea trolifanților

Tot pe 4 octombrie are premiera și Mosley. Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam.

Filme noi românești 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Mo

„Mo”, debutul în lungmetraj al regizorului Radu Dragomir, selectat, joi, în competiţia oficială a Festivalului de la Sarajevo, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 4 octombrie.

Filmul românesc Mo, care le are în rolurile principale pe Dana Rogoz și Mădălina Craiu,  a fost  prezentat în avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film Trasilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca. „Mo” a fost primit cu căldură atât de public, cât şi de presă şi critica de specialitate. Pornind de la un caz real, „Mo” spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de cel mai sever profesor. După ce îl roagă să repete examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

Filme noi 30 septembrie – 6 octombrie 2019.Între chin și amin

Tot în 4 octombrie va avea premiera și filmul Între chin și amin.  Realitatea brutală a Fenomenului Piteşti, închisoarea comunistă în care deţinuţii au fost puşi să se tortureze între ei, pentru a avea o şansă de supravieţuire, este relatată în filmul independent „Între Chin şi Amin“, realizat de regizorul Toma Enache.

„Între Chin şi Amin este un omagiu adus tuturor oamenilor care au suferit în temniţele comuniste în perioada 1945-1989, o mărturie despre rezistenţă prin credinţă, despre onoare şi iertare“, spune Toma Enache.

Filme noi pentru copii octombrie 2019. Călătoria fantastică a Maronei

O lecție de iubire necondiționată, oferită cu măiestrie și multă emoție, Călătoria fantastică a Maronei deschide cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Animest (4-13 octombrie, București) printr-o proiecție-eveniment, în prezența regizoarei Anca Damian, a co-producătorul francez Ron Dyens și a echipei filmului.

Micuța cățelușă Marona, cu nasul în formă de inimă, este născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, ce lasă urme profunde în viețile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.  După un accident, ea își amintește de fiecare dintre ei și de iubirea necondiționată pe care le-a purtat-o.


Citește și: Filme bune de văzut pe Netflix. Top 12 producții de pe Netflix

Publicat: 30 Sep. 2019, 10:49 Life
Pe aceeași temă