Filme noi in cinema saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Urmareste trailere aici VIDEO

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:48 Life
Filme noi in cinema saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Urmareste trailere aici VIDEO

Daca esti un impatimit al cinematografiei si vrei sa vezi toate filmele noi, imediat, ai nimerit bine!

In urmatorul material iti vom prezenta lista cu filme noi in cinema saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Sunt destule pentru a le savura cu cate un prieten, pe seara. Daca ai destul timp liber, poti face chiar si un maraton. Evident, nu uita de suc si popcorn.

Filme noi in cinema saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Bohemian Rhapsody (2018)


Este celebrarea legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury. Solistul a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști prin stilul sau. Filmul urmărește ascensiunea trupei prin melodii și sunet revoluționar, apropierea de colaps a formației din cauza lui Mercury, dar și reuniunea în ajunul concertului „Live Aid”. In acea perioada, Mercury se confrunta cu o boală amenințătoare (SIDA). Trupa a avut una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)


Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură. Trei prieteni trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În orașul Wardenclyffe, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată. L-au deschis si l-au eliberat pe Slappy care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii.

Seule a mon mariage (2018) – Singura la nunta mea


Este povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Trăiește cu copilul ei de doi anisori și cu bunica, într-o casă dărăpănată, unde împart același pat. Pamela visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradiții. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul. O poveste despre curajul și determinarea de a-ți depăși condiția.

Alte filme in cinema, saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Daca filmele de mai sus nu iti fac cu ochiul, afla ca mai ruleaza alte proiectii pe care probabil nu le-ai vazut inca. Pe langa celebrul Venom si biografia lui Lady Gaga, mai poti urmari premierele de saptamana trecuta.

Operaţiunea Hunter Killer 2018


Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei. În adâncime, căpitanul de submarin Joe Glass (Gerard Butler) se află în căutarea unui submarin american dispărut. Descoperă că în largul mării se pregătește o lovitură secretă dată de ruși. Acestia vor să distrugă ordinea mondială. Căpitanul Glass trebuie să organizeze un grup de elită al forțelor speciale ale Marinei americane (SEAL) pentru a-l salva pe președintele rus.

Aventurile lui Smallfoot 2018


Intoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos! Un tânăr yeti descoperă un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența omului. Acest lucru îi asigură faimă în cadrul tribului și o șansă cu fata visurilor sale. Misiunea nu merge cum a fost planificată… Descoperirea trimite comunitatea de yeti într-o alertă și confuzie totală. Devine înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Smallfoot e o poveste despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

Coborâm la prima 2018


Un metrou se blochează între stații în dimineața de după incendiul din clubul Colectiv (n.r. 30 octombrie 2015). Călătorii sunt împreună și incep să interactioneze. Dacă ne deschidem, observăm ca avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru. La finalul călătoriei, fiecare iese modificat, în felul său.

Pup-o, mă! 2018


O comedie de situație în care urmărim trei ciobani trecuți de vârsta însurătorii. Acestia, in nici un an de Ziua Lânii, n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat. Nu au cunoscut nici macar o fata intr-un mod mai intim. Ținuți din scurt de un baci avar, își petrec ziua cu oile și câinele Bobiță. Dar două „zâne” de la capitală își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă… E clar, trebuie sa il vezi!

Lemonade 2018


Mara, o mamă singură în vârstă de 30 de ani, se căsătorește cu Daniel (un american) în timp ce se află în Statele Unite cu un job temporar de asistentă medicală. Dar parcursul ei pentru a obține cartea verde ia o turnură neașteptată si Mara este silită să se confrunte cu un adevăr neplăcut.

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:48 Life
Pe aceeași temă