Camilla Parker s-a facut de ras in timpul unei reverente. Sotul ei, Printul Charles, s-a enervat pe ea

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:40 Vedete

Zilele acestea, Regina Maxima a Olandei si Regele Willem-Alexander au fost intr-o vizita oficiala de doua zile la Londra.

Cei doi au fost intampinati de catre Printul Charles si Camilla Parker-Bowles. Aceasta din urma a reusit sa gafeze, din nou. Camilla Parker s-a facut de ras in timpul unei reverente. Cu toate ca va deveni regina Angliei in momentul in care Printul Charles o va urma pe mama lui la tron, aceasta inca nu stapaneste etichetele casei regale.

Camilla Parker-Bowles l-a cam facut de ras pe Printul Charles in timpul vizitei. Ducesa a incercat sa faca o plecaciune desi protocolul regal nu ii cerea acest lucru. Printul Charles ar fi ramas mut de uimire cand a vazut-o pe sotia lui in aceasta ipostaza.

Camila Parker s-a facut de ras cu reverenta ei

Camilla Parker s-a facut de ras in timpul unei reverente

Conform presei internationale, Printul Charles ar fi rosit de furie. S-a enervat cand a vazut cum Camilla comite o noua gafa. Sotia lui a fost la un pas sa cada si sa se faca de ras in public. Spre norocul ei si al reputatiei sale, Camilla a fost prinsa la timp de Regina Olandei.

Regina Maxima a Olandei a vazut cum Camilla Parker s-a dezechilibrat in timp ce facea reverenta. Asa ca a intins mainile sa o prinda. Incidentul a fost privit de Printul Charles, de la distanta. Dupa acest moment rusinos, fiul Reginei Elisabeta i-a aratat sotiei sale cum trebuia sa ii salute, de fapt, pe cei doi oaspeti.

Regina Maxima a Olandei si Regele Willem-Alexander au fost pupati, pe rand, de Printul Charles. Cand a vazut cat de simplu trebuia sa salute acesti oficiali, Camilla Parker s-a conformat si i-a pupat si ea. Vezi aici mai multe imagini.

Camilla Parker s-a mai facut de ras in aprilie 2018

In luna aprlie a acestui an, Camilla l-a mai facut de ras pe Printul Charles. Acestia se aflau intr-o vizita oficiala in Sydney, Australia, informeaza libertateapentrufemei.ro.

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă