Diana, fiica lui Adrian Enache, detalii cutremuratoare despre agresorul ei: „Am o anumita temere cu privire la razbunarea lui”

Publicat: 30 oct. 2018, 16:12 Autor: Simona Vedete

In urma cu ceva timp, Diana Enache a fost agresata de un barbat chiar in scara blocului in care locuia. Aceasta a trecut prin clipe extrem de grele, insa incearca sa-si revina.

Un astfel de incident isi pune amprenta in viata oricarei femei, fiind un moment extremd e greu de depasit. Insa Diana si-a infruntat temerile iar acum se axeaza fix pe ceea ce ii face placere.

„Am dat la Drept şi am plecat cu ideea de avocat, dar mă gândesc şi la notar şi la judecător”, declarat Diana Enache la Antena Stars.

Diana Enache a povestit cum s-a simtit si ce ganduri i-au tercut prin cap, dupa ce a aflat ca agresorul ei a fost eliberat.

„Am o anumita temere cu privire la razbunarea lui”

Diana, fiica lui Adrian Enache, detalii cutremuratoare despre agresorul ei:

„M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări şi prin prisma tuturor lucrurilor prin care am trecut. Sunt foarte bine şi sunt gata pentru noi provocări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit.

Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, dar nu vreau să rămână eticheta asta. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine”, a spus aceasta.

Publicat: 30 oct. 2018, 16:12 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă