Mihaela Mihai a fost drogata si agresata de sotul ei: „Mi-am dat seama de ce insista atat de mult sa faca el cafeaua dimineata, pentru ca ma droga cu ea”

Publicat: 30 Oct. 2018, 14:33 News 3

Artista Mihaela Mihai a povestit in urma cu ceva timp drama prin care a trecut alaturi de cel de-al doilea sot, in decursul celor 10 ani de casnicie.

Mihaela Mihai, in varsta de 72 de ani, desemnata una dintre cele mai frumoase artiste din „Epoca de Aur”, a povestit trauma si chinul prin care a trecut in decursul acestor ani si cum a reusit sa scape.

„Soţul meu nu mă bătea, dar mă agresa psihic. Nu puteam să ies undeva cu el, că avea impresia că îmi fac semne cu alt bărbat şi mă teroriza pe treaba asta. La un moment dat mi-am dat seama de ce insista atât de mult să facă el cafeaua dimineaţa, pentru că mă droga cu ea.

Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. La un moment dat am ajuns la faza în care eram de-a dreptul controlată şi am realizat că nu era atât dragoste din partea lui, cât nevoia de a mă poseda, era posesiune paranoică de-a dreptul.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Oct. 2018, 14:33 News 3
Pe aceeași temă