Imagini colosale din Venetia dupa ce a fost inundata complet! Cum servesc chelnerii in restaurante acoperite de ape si cum se descurca turistii cu apa depasind un metru!

Publicat: 30 Oct. 2018, 15:11 Life

Putina lume stie ce se intampla si cum arata Venetia zilele astea. Daca ai vizitat orasul din Italia nu o sa-ti vina sa crezi la ce niveluri a ajuns apa.

Imagini colosale din Venetia dupa ce a fost inundata complet! Italia a fost zilele astea rascolita de vanturi si furtuni puternice iar partea cea mai afectata este de data aceasta Venetia. Peste 8 persoane si-au pierdut viata in intreaga Italie dupa inundatii si furtuni, orase si scoli au fost inchise pentru siguranta localnicilor.

Cea mai dramatica situatie este totusi in Venetia, acolo unde orasul este inundat in proportie ce depaseste 75%. Valurile foarte mari au inundat canalele si strazile faimosului oras. Piata San Marco este complet sub apa ce pe alocuri ajunge chiar si la 156 metri.

Este una dintre cele mai mari inundatii pe care acest oras le-a vazut in intreaga sa istorie. Chiar si asa turistii si localnicii au continuat sa-si duca viata intr-un mod cat mai obisnuit dar imaginile cu ei sunt impresionante.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Oct. 2018, 15:11 Life
Pe aceeași temă