Delta Dunarii, explorata virtual pe Google Maps. Acceseaza linkul de aici

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:19 Life

Delta Dunării este disponibilă în Street View pe Google Maps, începând din această săptămână.

Delta Dunarii, explorata virtual pe Google Maps pentru dornicii de o mini-vacanta. Delta este prezentă cu toate frumuseţile ei, de la rute navigabile la lacuri şi canalele acoperite de vegetaţie, de la păsări şi floră, la arhitectură locală şi sate înconjurate de ape. În total, sunt acoperiţi peste 1.500 de kilometri de canale şi drumuri.

Un explorator virtual poate admira pelicanii care îşi iau zborul de pe Canalul Trofilca. Mai apoi poate se poate plimba pe canalul Şontea, printre viţa de vie sălbatică, şi pe sub sălciile care atârnă deasupra canalului Rădăcinos, creând un tunel de vegetaţie spectaculos.

Pe uscat, poate fi explorată arhitectura tradiţională din Deltă în localitatea Letea sau se pot face plimbări pe străduţele înguste din Mila 23. La final, vizitatorul virtual se poate relaxa pe plaja sălbatică din Sf. Gheorghe sau poate avea o vedere panoramică din vârful vechiului far din Sulina.

Mai multe locuri şi informaţii pot fi descoperite în galeria dedicată Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării de pe pagina centrală Street View de aici!

Delta Dunării, sit UNESCO protejat la nivel internaţional, adăposteşte peste 5000 de specii de animale şi plante, peste 300 de specii de păsări, majoritatea strict protejate, cea mai mare colonie de pelicani şi cea mai întinsă zonă compactă de stufăriş din Europa.

Publicat: 31 Oct. 2018, 10:19 Life
Pe aceeași temă