Filme noi in cinema saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018: Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri!

Publicat: 26 nov. 2018, 13:48 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie 2018: Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri!

O noua saptamana, noi filme lansate in toate cinematografele romanesti!

Am revenit cu o noua serie de lansari in cinematografe, pentru iubitorii de filme. Daca adori sa mergi la cinema, finalul lunii noiembrie are cateva surprize penrtu tine. Iti prezentam lista cu filme noi in cinema saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018!

Filme noi in cinema saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Dacii Liberi – premiera 30 noiembrie


Un documentar de 62 de minute. Locuitorii unui sat dacic, un grup cu convingeri mistice, administratorul sitului UNESCO Sarmisegetuza Regia şi participanţii la Congresele de Dacologie au in comun pasiunea lor pentru daci. Singurul lucru care ii desparte? Perspectivele diferite asupra unui episod istoric care devine tot mai popular în România.

Moon Hotel Kabul – premiera 30 noiembrie


O drama de 90 de minute. Un jurnalist de investigatie combina adevarul cu fictiunea in reportajele pe care le realizeaza. Intr-o zi, un lucru similar i se intampla si lui. Filmul prezinta o serie de intrebari despre adevar, dragoste si pretul pe care il platim pentru ca am pus aceste intrebari.

Spargătorul de Nuci si Cele Patru Taramuri – premiera 30 noiembrie


Un film de familie ce tine 99 de minute. Clara isi doreste o cheie unicat, cum nu mai exista alta. Cheia deschide un cufar ce contine un dar pretios lasat de mama ei care a murit. La petrecerea de Craciun a nasului ei, Drosselmeyer, un fir de aur o conduce la cheia pe care si-o doreste. Apoi cheia dispare intr-o lume paralela si misterioasa. Clara ajunge acolo si se intalneste cu soldatul Phillip, o ceata de soricei si regentii celor trei Taramuri: Ținutul Fulgilor de Zăpada, Ținutul Florilor și Ținutul Dulciurilor. Clara și Phillip sa recupereze cheia și sa reinstaureze armonia în lume.

Diavolul în carne și oase – premiera 30 noiembrie


Un horror de 85 de minute. O sedinta de exorcism scapa de sub control si o adolescenta moare. La cateva luni, o fosta politista incearca sa revina la viata ei normala dupa ce partenerul ei moarte in fata ei. Devenise dependenta de alcool si droguri. Megan lucreaza la morga unui spital unde a reusit sa gaseasca putina liniste. Intr-o noapte, primeste un cadavru desfigurat. Inchisa in morga alaturi de cadavru, Megan are halucinatii. Se teme ca acest cadavru e posedat de o entitate demonica ce vrea sa revina la viata si sa ucida.

Publicat: 26 nov. 2018, 13:48 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă