Un preot a socat cu declaratia privind Catedrala Mantuirii Neamului: „Mi-as fi dorit sa vad si o autostradă, o mare institutie de invatamant, un spital metropolitan inaugurate anul acesta”

Publicat: 26 Nov. 2018, 12:11 News 2

Preotul Visarion Alexa a avut atat cuvint de lauda, cat si cateva reprosuri odata cu sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, care s-a efectuat in cursul zilei de ieri.

„Această catedrală e un simbol al unității românilor, indiferent de cultul cărora aparțin, pentru că amintește de un an simbolic, 1 decembrie 1918, un an la care au participat toți românii. Nu putem vorbi doar de unirea ortodocșilor”, a spus preotul.

„Acesta e și motivul pentru care s-a dorit ca această catedrală să fie unicul simbol al României. Mi-aș fi dorit să văd și o autostradă, o mare instituție de învățământ, un spital metropolitan inaugurate anul acesta, dar nu toată lumea și-a făcut treaba.

Biserica, cu un om foarte harnic cum este Patriarhul Daniel, a reușit această performanță, ca într-un timp foarte scurt să mobilizeze forțe economice și administrative românești ca acest proiect, în lispă de alte proiecte, să devină unicul simbol al Centenarului.

Un preot a socat cu declaratia privind Catedrala Mantuirii Neamului

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Nov. 2018, 12:11 News 2
Pe aceeași temă