Bogdan, primul sot al Mihaelei Radulescu, este un om implinit. Cum arata la 51 de ani

Publicat: 26 nov. 2018, 13:14 Autor: Simona Vedete

Bogdan Radulescu este primul barbat cu care Mihaela s-a casatorit, insa casnicia acestora a durat doar 2 ani de zile, divortand la inceputul anilor '90.

Bogdan, primul sot al Mihaelei Radulescu, este cel care i-a dat numele ce a facut celebra pe Mihaela. Inainte ca cei doi sa se casatoreasca, Mihalea isi purta numele de fata, Tiganu.

Dupa separare, Mihaela a decis ca vrea sa pastreze numele Radulescu, pe care l-a facut cunoscut la toate televiziunile. Putem spune ca acesta i-a purtat noroc.

Bogdan a avut parte de suisuri si coborasuri in viata, si dupa probleme grave cu afacerile,acesta a reusit sa-si revina, fiind surprins razand undeva langa mare, unde si-a serbat aniversarea a 51 de ani.

La inceputul acestui an, Bogdan a facut o declaratie socanta cu privire la fosta sa sotie, vorbind despre faptul ca Mihaela l-a inselat cu un coleg din trupa de dans unde activa.

Bogdan, primul sot al Mihaelei Radulescu, are 51 de ani

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile.

Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama”.

Confirmarea a venit in momentul in care Bogdan a prins-o in fata faptului implinit.

Bogdan, primul sot al Mihaelei Radulescu, este om de afaceri

„Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa” a mai spus acesta, conform wowbiz.ro.

„Pur si simplu, nu mi-a venit sa cred. Am ramas impietrit in usa camerei. La cat sunt de mare, nu stiu pe unde a disparut Laurentiu din casa. Oricum, el n-avea nici o vina…

Mai era ceva de zis? Daca aveam mintea de acum, o paraseam pe loc. Dar eram tanar, o iubeam enorm, asa ca mi-am imaginat ca poate mai avem o sansa impreuna. Nu a fost deloc asa, chiar daca au existat discutii si in familie…” a declarat Bogdan pentru Libertatea.

Publicat: 26 nov. 2018, 13:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă