Simona Halep, petrecere faraonica cu Andra si Andi Moisescu! Si-a sarbatorit ziua cu 1 luna intarziere, dar a facut-o lata! A avut tort cu 6 etaje si greii Pro Tv-ului la discretie!

Publicat: 26 nov. 2018, 10:46 Autor: D. C. News 3

Imagini superbe de la petrecerea Simonei Halep, unde Andi Moisescu a fost MC si Andra a intretinut atmosfera.

Simona Halep, petrecere faraonica cu Andra si Andi Moisescu! Simona Halep este de departe cea mai de succes sportiva din Romania in momentul de fata, iar asta inseamna ca este si cel mai bine platita.

Cu banii castigati din turnee Simona Halep a decis sa-si organizeze o petrecere mamut intr-un club de fite. Jucatoarea de tenis si-a invitat prietenii, familia si o serie de vedete care sa-i distreze pe toti la petrecerea unde si-a aniversat implinirea celor 27 de ani cu o luna intarziere. Deşi accidentată, Halep a stabilit de acum două luni să îşi celebreze ziua luna aceasta, după ce calendarul competiţional s-a încheiat. La petrecere, maestrul de ceremonii a fost Andi Moisescu, iar pe scenă a cântat una dintre cele mai în vogă artiste, Andra.

Onorariul Andrei si al lui Andi Moisescu este nimic pe langa banii pe care ii castiga ea din tenis, doar anul acesta cand a cucerit si un titlu de Grand Slam a adunat in conturi peste 7 milioane de dolari. In total in intreaga ei cariera de jucatoare Simona Halep a castigat peste 28 de milioane de dolari.

Simona Halep, petrecere faraonica cu Andra si Andi Moisescu!

Momentul culminant a fost apariţia tortului, care a fost unul pe măsura jucătoarei care a dominat tenisul feminin în 2018. Cu o înălţime de şase etaje, ”străjuit” de jerbe de artificii, a fost ornat personal de Simona Halep cu fructe, iar rezultatul final a fost pe măsura eforturilor. Iar atmosfera a fost una de vis. Muzica a fost asigurată de Andra, al cărei recital s-a bucurat de un succes extraordinar. Aflată în primul rând, lângă scenă, Simona a cântat până a răguşit refrenele preferate din repertoriul solistei.

Publicat: 26 nov. 2018, 10:46 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă