Filme noi in cinema saptamana 10-16 decembrie 2018: Jennifer Lopez revine pe marile ecrane!

Publicat: 11 dec. 2018, 15:56 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Filme noi in cinema saptamana 10-16 decembrie 2018: Jennifer Lopez revine pe marile ecrane!

In a doua saptamana din luna decembrie 2018 apar productii in tematica sarbatorilor, dar si comedii mult asteptate.

Azi va prezentam lista de filme noi in cinema saptamana 10-16 decembrie 2018. Jennifer Lopez revine pe marile ecrane cu rolul principal in Second Act (A doua sansa). Asadar, sa va faceti timp sa mergeti la cinema in weekend!

Filme noi 10-16 decembrie 2018 – Racetime, premiera 14 decembrie


Filmul are o durata de 80 de minute. Marea bulgareala 2 – Supercursa saniuțelor este asteptat de cei mici, dar si de cei mari. Este continuarea filmului din 2015. Este o calatorie plina de aventuri, cu reusite si esecuri, ca in copilarie. In orasul eroilor nostri se organizeaza o cursa de sanii. Frankie-Patru-Ochi si echipa sa, avand-o pe Sophie la conducerea saniei, se inscriu cu gandul ca isi vor invinge competitorii. Dar sania lui Frankie se dezintegreaza inainte de linia de final. Refuzand sa admita ca a construit sania gresit, Frankie incepe o ancheta si demonstreaza ca echipa adversa a trisat. Oare cine va castiga cursa, pana la urma?

Filme noi 10-16 decembrie 2018 – Second Act, premiera 14 decembrie


Filmul are o durata de 103 minute. Maya are 40 de ani si e ambitioasa. E blocata la un loc de munca prost platit, care nu ii aduce satisfactie. La un moment dat, i se refuza promovarea pe motiv ca nu are diploma universitara. Dar i se ofera o sansa la un job mai bun si, cu inteligenta ei, Maya reuseste sa le demonstreze la toti ca nu ai nevoie de o diploma pentru a face cariera. Este modul lui J.Lo de a le da un imbold pozitiv fanilor si de a reveni pe marile ecrane cu o comedie savuroasa!

Filme noi 10-16 decembrie 2018 – Zimna wojna, premiera 14 decembrie


Filmul are o duratade 88 minute. In timpul Razboiului Rece, undeva intre Polonia stalinista, ruinata de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, si Parisul boem al anilor ’50, un muzician innebunit dupa libertate si o tanara cantareața patimasa traiesc o iubire imposibila, intr-o perioada istorica imposibila. ii desparte totul: trecutul lor, temperamentul, caracterul, ideile lor politice, imperfecțiunile fiecaruia si inevitabilele lovituri ale sorții. Cu toate acestea, sunt in mod fatal condamnați sa fie impreuna. Cold War, in regia lui Paweł Pawlikowski, este o poveste de dragoste improbabila si totusi neobisnuit de puternica, intre Polonia, Berlin, Iugoslavia si Paris, de o parte si de alta a Cortinei de Fier.

Publicat: 11 dec. 2018, 15:56 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă