Filme noi in cinema saptamana 22-28 aprilie 2019: Salvador Dali: În căutarea nemuririi si Răzbunătorii: Sfârşitul jocului! VIDEO

Publicat: 23 apr. 2019, 16:04 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 22-28 aprilie 2019: Salvador Dali: În căutarea nemuririi si Răzbunătorii: Sfârşitul jocului! VIDEO

In sfarsit, fanii seriei Avengers au un motiv de bucurie! Saptamana aceasta pot vedea la cinematograf maratonul seriei, dar si ultimul film.

Filme noi 22-28 aprilie 2019: Salvador Dalí: În căutarea nemuririi si Răzbunătorii: Sfârşitul jocului, cele mai asteptate pelicule. Saptamana aceasta, toate cinematografele vor difuza ultimul film din seria Avengers. In plus, adevaratii fani au parte de o surpriza: maratonul filmelor anterioare!

Filme noi 22-28 aprilie 2019 – trailere VIDEO

Salvador Dalí: În căutarea nemuririi – premiera 23 aprilie, trailer VIDEO


Documentarul are o durata de 110 minute. Prezinta viata si creatiile lui Salador Dali. In documentar este prezentata si muza lui, Gala. Actiunea se petrece la inceputul lui 1929. Este anul crucial din viata si cariera lui Salvador Dali. Se alaturi unui grup suprarealist si o cunoaste pe Gala. Cei doi stau impreuna pana la moartea lui, in 1989. Viata lui Salvador Dali e legata de orasul Portlligat. Acolo are atelierul sau si acolo a facut multe din operele sale. Documentarul contempla viata si operele marelui Salvador Dali. Iti recomandam sa il vezi.

Maraton Avengers Endgame – premiera 25 aprilie


Fanii seriei pot revedea Răzbunătorii: Războiul infinitului 3D și Răzbunătorii: Sfârşitul jocului 3D in cinematografe. Fanii il pot revedea pe Thanos cu puterea lui de nestavilit, Iron Man, Hulk, Thor si aliatii lor. Sunt filme lansate in anii precedenti si redifuzate cu ocazia ultimului film din serie.

Răzbunătorii: Sfârşitul jocului 2019 – premiera 26 aprilie, trailer VIDEO


Este cel mai asteptat film de catre fani. Are o durata de 182 de minute. Tony Stark pluteste in spatiu, fara apa si mancare. Rezervele lui de aer sunt pe terminate. In acel moment, ii da un mesaj lui Pepper Potts. Spera ca ea sa il citeasca inainte ca el sa devina un cadavru intr-o nava ce pluteste in spatiu, in deriva. Dar Razbunatorii care au supravietuit decimarii lui Thanos (Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner) gasesc o modalitate de a isi salva toti prietenii. Cum? Trebuie sa te uiti la film pentru a afla!

Sub Lacul de Argint 2018 – premiera 26 aprilie, trailer VIDEO


Filmul are o durata de 139 de minute. Actiunea are loc in Los Angeles. Un barbat devine obsedat de circumstantele in care are loc o crima. Un mogul miliardar moare si o tanara este rapita. Sam, un tanar prietenos, devine detectiv fara voia sa. Isi cauta vecina de care s-a indragostit subit. Vecina lui dispare si Sam pleaca in cautarea ei in tot Los Angeles-ul. Pe masura ce descopera mai multe indicii, ajunge la o conspiratie mare si sinistra.

Publicat: 23 apr. 2019, 16:04 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă