Fiica lui Connect-R vrea sa devina artista. Ce face micuta toata ziua

Publicat: 19 Sep. 2019, 10:22 Vedete

Maya este deja o mica domnisoara iar toata ziua este preocupata doar cu activitati artistice.

Fiica lui Connect-R vrea sa devina artista. La aproape sase ani, Maya se viseaza o adevarata artista, iar muzica si dansul sunt marile ei pasiuni. Astfel ca nu ne-ar surprinde ca in scurt timp sa le calce pe urme parintilor.

„Activitatea ei numărul 1, când ajunge acasă de la grădiniță, este să-și dea drumul la televizor, pe YouTube, își pune muzică, niște copii care dansează, și dansează și ea” a spus Misha pentru Libertatea.

Fiica lui Connect-R vrea sa devina artista

Misha nu isi doreste o bona Ma descurc asa cum pot!

Atat ea, cat si Connect-R, sunt foarte fericiti ca fetita lor are inclinatii artistice, astfel ca fac tot posibilul pentru a o sustine.

„Eu mă bucur că are această deschidere. Îi place foarte mult și cred că o să facă ceva în direcția asta. Nu știu dacă neapărat muzică, dar sigur dans sau actorie. Face teatru și balet la grădiniță.

De anul acesta, am dat-o și la pian. Bine, noi avem pian și acasă, doar că nu prea am timp să stau cu ea să o ajut și atunci, am preferat să o dăm la cursuri” a mai spus Misha.

Intrebata despre cine dintre cei doi ii face mai mult poftele, Misha a recunoscut ca acela este Connect-R, ea fiind putin mai stricta, fiindca nu vrea ca Maya sa fie rasfatata de ambele parti.

„Eu, de obicei, sunt oaia neagră, pentru că o mai țin din scurt. Eu sunt aia care îi mai interzice lucruri. Dacă o întrebi, zice că-l iubește mai mult pe taică-su și dacă o întreb de ce, zice că eu nu o las să mănânce ciocolată sau nu o las la televizor… Dar trebuie să echilibrăm un pic balanța, nu putem să îi permitem amândoi tot ce vrea. Uneori mai cedez și eu” a incheiat Misha.

Publicat: 19 Sep. 2019, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă