Ferma vedetelor 2019. Prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan

Publicat: 18 Dec. 2018, 14:00 Vedete

Emisiunea va suferi schimbari noi in noul an care va veni peste cateva zile. Va avea, pentru prima data, doi prezentatori in loc de unul.

Cine e Cristian Bozgan de la Ferma vedetelor 2019

Ferma vedetelor 2019. Prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cristian BozganNu a mai aparut in lumina reflectoarelor. Are experienta militara in Romania si in strainatate. Este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Poate supravietui in orice mediu ostil.

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!’, a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în Ferma vedetelor 2019.

„Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, spun reprezentanții Pro TV despre Cristian Bozgan.

Ce se intampla cu Monica Barladeanu

Ferma vedetelor 2019. Prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan„Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior”, menționează reprezentanții Pro TV.

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Dec. 2018, 14:00 Vedete
Pe aceeași temă