Femeile deghizate în călugărițe sunt cercetate pentru tentativă de omor

Publicat: 24 Jul. 2019, 15:25 Ciao.ro
Femeile deghizate în călugărițe sunt cercetate pentru tentativă de omor

Două femeile deghizate în călugărițe au împins, la Vaslui, un bărbat pe şinele de tren.

Femeile deghizate în călugărițe sunt cercetate pentru tentativă de omor iar in prezent sunt internate la Spitalul Județean Vaslui pentru evaluare psihiatrică.

Polițiștii postului de Poliție Transporturi Feroviare Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani din Vaslui a fost împins între liniile de cale ferată de către două femei, de 46, respectiv 69 de ani, fapta fiind comisă în stația CFR Vaslui.

Femeile deghizate în călugărițe sunt cercetate pentru tentativă de omor

Femeile deghizate în călugărițe

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de omor, fapt pentru care cercetările urmează să fie preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

De asemenea, polițiștii din cadrul poliției municipiului Vaslui efectuează cercetări față de cele două persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În dimineața de 22 iulie, femeia în vârstă 46 de ani ar fi împins o persoană în timp ce se afla pe strada Republicii din Vaslui.

De asemenea, femeia de 46 de ani a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 200 de lei pentru adresarea de cuvinte jignitoare”, susțin surse judiciare.

Conform acelorași surse, cele două femei sunt internate în Spitalul Județean Vaslui, pentru evaluare psihiatrică.

Două femei îmbrăcate în haine bisericeşti au agresat o femeie pe strađă şi au împins un bărbat pe şinele de tren. Politiştii vasluieni spuneau că au început cercetări în două dosare penale de loviri şi alte violenţe, după ce două măicuţe aflate în trecere prin Vaslui au provocat scandal, au lovit o persoană şi au împins un bărbat în faţa unui tren în gara din oraş.

Publicat: 24 Jul. 2019, 15:25 Ciao.ro
Pe aceeași temă