Femeie, umilita sa bea urina agresoarei sale: „Fa, te bat, sa moara copiii mei, bea-l tot, ca e bun!” Imagini VIDEO SOCANTE

Publicat: 09 mart. 2019, 12:45 Autor: D. C. VIDEO

Un clip video a fost postat de catre christiansabbagh.ro, site-ul celebrului prezentator de stiri de la Kanal D, Christian Sabbagh.

Femeie, umilita sa bea urina agresoarei sale, drept razbunare. In clipul video care s-a viralizat, o femeie e umilita sa bea urina altei femei. Conform sursei citate, dupa ce clipul a fost preluat de presa, agresoarea a sters imaginile video pe care chiar ea le publicase. Imaginile au ramas insa pe YouTube si sunt rusinoase!

O femeie blonda si plinuta, imbracata intr-un body negru, e umilita de o bruneta plina de furie. Aceasta ii intinde un pahar plin cu un lichid. Conform agresoarei, ar fi vorba chiar de urina ei. In video, blonda plange in timp ce e fortata sa bea urina. Duce paharul de cateva ori la gura, apoi tuseste in cel mai urat mod.

Femeie, umilita sa bea urina agresoarei VIDEO

Agresoarea ei nu se lasa pana cand victima nu bea tot. Femeia e umilita sa bea urina agresoarei sale sau sa primeasca o mama de bataie. Aceasta sustine ca blonda e ‘o zdreanta’ care i-ar fi gresit. Victima este amenintata cu bataia daca nu se supune. In tot acest timp, un martor la scena oribila de umilire cu urina filmeaza tot. 

„Fa, te bat, ia si bea! Fa, sa moara copiii mei de nu te bat. Tot bei, e pisat, e bun, viata mea, ca si lui Armani i-am facut. Casca gura. Ia, tine telefonul spre mine, ia si inghite pisatul meu, nu il mai da pe tine. O bat daca nu il bea tot. Inghite pisatul meu ca sa vedeti ce a facut zdreanta asta. Fa, inghite-l ca te bat, sa mor de nu te bat. L-ai supt pe Armani. Casca gura daca nu vrei tu. Casca gura sa vada lumea pisatul meu in gura ta. Te bat, Alexandro! Inghite si ai scapat. Ca sa vezi ca tu esti haladita. Paharul asta ti-l dau in dinti, casca gura mare sa te ineci cu pisatul meu. Hai, mai e putin pisat si gata”, spune agresoarea pe clipul video.

„Am decis să postăm aceste imagini doar pentru a demasca un act de teroare psihologică și un personaj care nu pare să mai aibă vreun reper moral. Un astfel de gest nu poate doar un accident izolat în comportamentul unei persoane, iar acest tip de personalitate este un pericol real pentru cei din jur.

A fost alegerea noastră să protejăm identitatea victimei, tocmai pentru a nu servi scopului cu care a fost făcut filmul – acela de a umili în public o persoană. Înregistrarea, pe care am primit-o de la o cititoare a siteului meu, va fi transmisă Poliției. Din primele investigații pe care le-am făcut, am reușit să aflu deja identitatea celor două persoane care apar în imagini”, sustine christiansabbagh.ro.

Ele sunt VEDETELE din Romania care au baut urina in direct, la TV! VIDEO

Publicat: 09 mart. 2019, 12:45 Autor: D. C. VIDEO
Pe aceeași temă