Femeia a luat-o razna si i-a atacat pe acesti indragostiti! DE CE a inceput sa ii loveasca repetat cu pantofii. Motivul intrece orice limita

Publicat: 19 feb. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life

O femeie parca a luat-o razna cand se afla, intr-o seara, la un club din Marea Britanie.

Desi mersese acolo sa se distreze, aceasta a fost saltata rapid de catre oamenii legii, dupa ce a inceput sa ii loveasca pe doi indragostiti cu pantofii.

Acestia au avut nevoie de ingrijiri medicale indelungate, pentru ca ranile provocate de pantofii femeii erau cat se poate de grave. Mai mult, tanara care a picat pe mainile atacatoarei si-a pierdut rapid si cunostinta.

Femeia a luat-o razna si i-a atacat pe acesti indragostiti cu pantofii
Femeia pe nume Danielle Prosser, in varsta de 29 de ani, a ajuns rapid in custodia Politiei, dar nu a primit o pedeapsa cu inchisoarea. Aceasta i-a atacat pe Sophie Rees, de 19 ani, si pe iubitul ei Matthew Lloyd, de 20 de ani.

Atacul a fost catalogat rapid ca fiind unul socant, dupa ce Danielle Prosser si-a scos pantofii cu toc stiletto cu care era incaltata si a inceput sa ii loveasca, in mod repetat, pe cei doi indragostiti.

Momentele dramatice care le-ar fi putut aduce celor doi sfarsitul s-au petrecut chiar la intrarea unui club din Tara Galilor, in sudul Marii Britanii. Sophie a avut nevoie de o operatie la nivelul craniului, pentru ca tocurile de la pantofii femeii au nimerit-o chiar in cap.

Femeia a luat-o razna si i-a atacat pe acesti indragostiti cu pantofii

Mai mult, iubitul tinerei, Matthew Lloyd a primit lovituri cu pantofii chiar la nivelul fetei, foarte aproape de ochi. Se pare ca in urma impactului ar fi putut sa isi piarda vederea.

Totusi, chiar daca ar fi trebuit sa plateasca pentru fapta ei absolut socanta, femeia care i-a atacat pe cei doi indragostiti cu pantofii a scapat de inchisoare. Danielle Prosser, mama a trei copii, si-a cerut scuze public pentru incident.

Aceasta si-a motivat fapta ca fiind „un act de stupiditate” si parca a luat-o razna cand a observat mai multi tineri cum arunca mancare si bautura peste tot, chiar cand plecau din acel club.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 19 feb. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă