Doctorii credeau ca e anorexica si i-au recomandat tratament psihiatric, insa tanara avea o cu totul alta boala! Povestea ei iti rupe sufletul! VIDEO

Publicat: 19 feb. 2018, 13:11 Autor: D. C. Life

Doctorii credeau ca e anorexica, insa tanara suferea de cu totul alta boala! Afectiunea digestiva a facut-o sa fie dependenta de un tub de hranire.

Shelby Kiniry se plangea de dureri de stomac foarte puternice si a mers la doctori de nenumarate ori, insa a fost nevoie de 13 ani pentru ca tinerei sa i se puna diagnosticul corect.

Superior Mesenteric Artery Syndrome (SMAS) se numeste boala cu care tanara trebuie sa traiasca. Doctorii credeau ca e anorexica, insa tanara suferea de cu totul alta boala!

Afectiunea este una digestiva si presupune comprimarea intestinului intre doua artere ceea ce rezulta in blocaje partiale sau complete. Pentru a se putea hrani tinerei i-a fost inserat in abdomen un tub prin care primeste in forma lichida nutrientii de care are nevoie.

Doctorii credeau ca e anorexica, insa tanara suferea de cu totul alta boala!

traieste cu un tub de hranire in stomac„A fost foarte greu sa ma adaptez vietii cu un tub de hranit. E lucrul cel mai putin placut la mine in momentul de fata, dar e si singurul lucru care ma poate face sanatoasa din nou. Am crezut ca nu voi mai fi niciodata normala din nou.

Prima data cand am sesizat ca ceva este in neregula aveam in jur de 8-10 ani. Ma durea mereu stomacul si imi era greata. Am fost la nenumarati doctori si am facut nenumarate teste, insa nimeni nu a depistat ce era in neregula cu mine”, a declarat Shelby.

traieste cu un tub de hranire in stomacTanara se hraneste aproape exclusiv prin intermediul tubului. Exista si alimente pe care le poate consuma pe cale orala, insa acestea sunt foarte limitate.

Shelby mai bea din cand in cand ceaiuri sau cate o bautura energizanta, iar singura mancare solida pe care o mananca e piureul de cartofi.

Publicat: 19 feb. 2018, 13:11 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă