Previziunile sumbre ale lui Carmen Harra pentru 2018! Vom avea pierderi importante, iar sfarsitul de an va fi unul dezastruos. Ce se va intampla

Publicat: 18 feb. 2018, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Carmen Harra nu are vesti tocmai bune pentru 2018. Dupa ce a prezis moartea Regelui Mihai, prezicatoarea continua seria dezvaluirilor socante.

Carmen Harra a marturisit, la Antena 3, ca in anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase, iar sfarsitul de an va fi marcat de o criza economica.

„Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra, in direct la Antena 3.

Carmen Harra a spus ca, în viitor, Romania va avea o femeie presedinte.

”Vom vedea femei în poziții de conducere în următorii opt ani, chiar și o femeie președinte. Nu va fi anul viitor, mai urmează. Persoana există, însă nu s-a afirmat încă în sfera politică. Vor fi foarte mute persoane noi și puternice, care vin cu un flux nou, ce va capta atenția lumii.”, a mai spus Harra.

Publicat: 18 feb. 2018, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×