El e baiatul cu cele mai mari maini din lume! La 12 ani, membrele lui masoara 30 de cm! VIDEO

Publicat: 18 Feb. 2018, 19:57 Viral

El e baiatul cu cele mai mari maini din lume! Au 30 de cm! Tarik a fost diferit de cand s-a nascut, insa parintii nu au avut bani pentru a-l duce la doctori.

La doar 12 ani, Tarik a ajuns sa fie cunoscut de toata comunitatea din Uttar Pradesh, India, din cauza bolii de care sufera. Mainile baiatului au dimensiuni gigantice de 30 de cm.

Se pare ca inca de la nastere parintii au observat ca ceva este in neregula cu membrele superioare ale baiatului, insa nu si-au permis sa-i faca mai multe investigatii. El e baiatul cu cele mai mari maini din lume! Au 30 de cm!

„Inca de la nastere mainile sale erau foarte mari. Pe masura ce a crescut mainile au crescut si ele din ce in ce mai mult. Cand tatal lui era in viata l-a dus la nenumarati medici, insa dupa ce a murit, mama lui nu si-a mai permis sa-l duca la medici pentru tratament”, Pushpa, matusa lui Tarik.

El e baiatul cu cele mai mari maini din lume! Au 30 de cm!

baiat-cu-maini-giganticeChiar daca nu au bani sa-l ajute, membrii din familia baiatului sunt aproape de el, il sustin si il ajuta cu ce are nevoie. „Tarik este fratele meu si a trecut prin multe necazuri. E foarte greu pentru el sa se spele sau sa se imbrace asa ca il ajut pentru ca el se chinuie sa faca orice lucru marunt”, a declarat unul dintre fratii baiatului. Familia lui Tarik, total lipsita de resurse financiare, nu si-a permis sa-l duca pe baiat la un specialist.

baiat-cu-maini-gigantice„Eram foarte mic cand tata m-a dus pentru prima data la un doctor. Medicul din localitate ne-a spus sa mergem la un specialist, dar noi n-am avut bani de tratament. Acum am mai crescut, iar cand merg mainile incep sa ma doara foarte tare.

E foarte greu. Oamenii rad de mine. Cand merg la piata ei spun: „A venit copilul cu maini mari”. Unii sunt speriati de mine. Doctorii nu-mi inteleg boala”, a marturisit Tarik.

Publicat: 18 Feb. 2018, 19:57 Viral
Pe aceeași temă