VIDEO! Femeia care traieste cu jumatate de corp! Nu are picioare si bazin si merge in maini! Viata ei este greu de privit!

Publicat: 16 apr. 2019, 18:14 Autor: D. C. Life

Reactiile oamenilor cand o vad pentru prima data sunt surprinzatoare, dar ea s-a obisnuit cu greutati mult mai mari decat sa fie judecata de necunoscuti.

Femeia care traieste cu jumatate de corp! Nu are picioare si bazin si merge in maini! Are 27 de ani si pe langa faptul ca s-a nascut fara jumatate de corp, Piyah a fost initial barbat iar acum s-a transformat in femeie.

Se deplaseaza mergand in maini sau pe un skateboard si are un iubit cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste desi in fiecare zi este supusa oprobriului public pentru ca oamenii se uita insistent la ea, ca la o ciudatenie si trag concluzii greu de inteles pentru cineva cu un asemenea handicap. Chiar si asa in ciuda tuturor greutatilor pe care le-a intampinat de-a lungul vietii acum Piyah are un iubit de 6 ani cu care are o relatie cat se poate de normala. El o iubeste asa cum este si impreuna formeaza un cuplu unic.

„Nu las nimic sa ma opreasca sa fac ceea ce vreau. Cam 1 la 1 milion sunt sansele ca cineva sa se nasca asa cum m-am nascut eu. Dizabilitatea mea ma afecteaza cel mai mult atunci cand ies din casa pentru ca trebuie sa folosesc un skateboard ca sa ma deplasez si nu prea pot face multe dintre lucrurile pe care le fac oamenii normali.

Femeia care traieste cu jumatate de corp! Nu are picioare si bazin si merge in maini!

Cel mai greu a fost in liceu, acolo unde copii erau foarte rai si imi puneau mereu porecle. Intotdeauna am stiut in sufletul meu ca sunt transgender. Am mintea unei femei si corpul unui barbat. Le-am zis celor din familie cand aveam 15 ani si mama deja stia, tatalui meu insa i-a fost mult mai greu sa accepte faptul ca baiatul lui este de fapt o fata”

Ceea ce este cu adevarat incredibil este modul in care femeia se descurca mergand in maini. De cele mai multe ori cand merge prin casa o face cu palmele goale, dar daca iese afara isi pune papuci in maini pentru a nu isi rani palmele. Se trage foarte usor cu mainile de blatul din bucatarie si se ridica imediat. La fel si cand vine vorba sa deschida frigiderul si la fel de impresionanta este capacitatea ei de a stat intr-o singura mana atunci cand cu cealalta face orice altceva.

Din cauza faptului ca este nevoita sa faca totul cu mainile palmele ei sunt foarte mari si bratele foarte puternice, dar chiar si asa din cand in cand are nevoie de iubitul ei sa o ajute si sa o ridice in diferite locuri. Acum Piyah are si un canal de Youtube prin care le arata tuturor celor care o urmaresc ce viata are si cu ce greutati se confrunta in fiecare zi.

Publicat: 16 apr. 2019, 18:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă