Femeia care mananca sapun! Cum a dezvoltat dependenta ciudata si ce face ca sa scape de pofte VIDEO

Publicat: 22 mart. 2019, 16:22 Autor: madalina m. Life

Exista suficiente dependente ciudate pe lume. Pe langa acestea, cele de tutun sau alcool ar putea fi considerate chiar "banale".

Femeia care mananca sapun se numeste Khosik Assyifa. Ea ar putea sa se integreze foarte usor in categoria mentionata anterior si nici nu se sfieste sa recunoasca acest lucru. Desi este perfect constienta ca are o problema, marturiseste ca nu se poate opri din mancat batoane de sapun!

In prezent, tanara nu isi mai ascunde dependenta bizara. Ba chiar din contra, pentru ca ea se filmeaza atunci cand degusta batoanele de sapun si le savureaza in fata camerei. Imaginile ajung sa fie publicate pe conturile sale de pe retelele sociale.

De asemenea, femeia care mananca sapun a povestit ca primeste reactii mixte cand vine vorba de „hobby-ul” ei. A ajuns sa revizuiasca batoanele de sapun bazat pe gustul lor, dar imaginile sunt cat se poate de scarboase de privit. Totusi, tanara a primit si suficiente aprecieri in mediul online.

Femeia care mananca sapun

Khosik Assyifa a marturisit ca a inceput sa aiba pofta de sapun cand era insarcinata cu fiul ei, Mo. Acest lucru s-a intamplat in anul 2017, iar de atunci a ramas cu dependenta ei. La inceput era atat de jenata ca avea asemenea pofte, incat ajungea sa se inchida in toaleta cu orele, in speranta ca nu va fi vazuta. Femeia mananca mucuri de tigara!

A ajuns sa tina acest secret departe si de sotul ei, dar la un moment dat i-a povestit totul. Desi a fost socat, barbatul a inteles ca sotia lui in varsta de 21 de ani are o problema si a incercat sa ii fie alaturi. Insa, odata cu trecerea timpului, noua mamica a continuat sa manance sapun. Nu pare sa fi contat faptul ca aceste produse destinate curatarii i-ar fi putut fi fatale.

Khosik Assyifa e originara din Provincia Java de Est, in Indonezia, si a spus ca metoda ei unica de revizuire a sapunului ii ofera o perspectiva mai buna asupra calitatii lor. Oricat de straniu ar putea sa sune acest lucru, din moment ce gusta sapunul, ea isi poate da seama daca este vorba de un produs eficient sau nu. „Nu exista nimeni altcineva care s faca acest lucru. Sunt singura persoana care poate spune ce gust are un sapun sau altul. Oamenii se bucura de recenziile mele”, a mai povestit femeia.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 22 mart. 2019, 16:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×