Femeia care mananca metal! Medicii i-au gasit in stomac tot soiul de obiecte ciudate. De ce a facut asa ceva. VIDEO socant

Publicat: 17 nov. 2018, 17:49 Autor: madalina m. Viral

Femeia care mananca metal a devenit un caz foarte bizar pentru medici.

Un caz medical cu totul neobisnuit i-a luat pe medici pe nepregatite. Femeia care mananca metal a fost dusa de urgenta in sala de operatie. Aceasta e cunoscuta doar sub numele de Sangita si sufera de o boala foarte grava.

Dupa ce incepuse sa acuze dureri puternice de stomac, ea a fost dusa de urgenta la spital. Au fost suficiente doar cateva teste si analize simple pentru ca specialistii sa isi dea seama ca in intestinele femeii se formase un „ghem” din tot metalul pe care il inghitse.

Femeia care mananca metal!

Pacienta e cunoscuta doar sub numele de Sangita si detaliile au iesit la iveala de curand. Asta deoarece medicii au filmat si fotografiat obiectele din metal pe care le-au scos din stomacul femeii.

In timpul operatiei, cadrele medicale de la spitalul Ahmedabad Civil, din India, au gasit un kilogram si jumatate de lucruri pe care femeia care mananca metal le inghitise, in mod intentionat. Toate erau facute din metal si au fost initial observate in urma unei radiografii.

„Stomacul pacientei se solidificase foarte mult, devenise ca o piatra de dimensiuni foarte mari. Cand am efectuat mai multe teste am putut vedea acel ghem care se formase si cuprindea peretii stomacului”, a declarat chirurgul Nitin Parmar.


Femeia care mananca metal reusise sa treaca neobservata, desi avea un asemenea obicei. Nimeni din familia ei nu si-a putut explica de ce a inghitit cuie, bratari, ace de siguranta, agrafe de par sau alte bijuterii.

Aceasta incepuse se aiba mari dureri pentru ca stomacul sau se strangea tot mai tare, din pricina metalului acumulat, pe o perioada mare de timp. Multe dintre obiecte erau ascutite si i-ar fi putut perfora femeii intestinele, cauzand o hemoragie interna.

Totodata, medicii au avut si o sarcina infioratoare, pentru ca dupa ce femeii i-au fost scoase obiectele metalice din stomac, acestea au trebuit catalogate. De asemenea, Sangita ar suferi de o boala psihica, din pricina careia a incepuse sa ii fie „pofta” de gustul metalului.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 17 nov. 2018, 17:49 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă