Ai cui erau cei 95.000 de euro din dulapul cumparat second-hand de un roman

Publicat: 14 Nov. 2018, 17:50 Life

Samuel Stanciu din Timiș a gasit 95.000 de EURO într-o mobilă la mâna a doua, pe care a cumpărat-o în urma unui anunț plasat pe OLX.

Acum s-a aflat ai cui erau cei 95.000 de euro din dulapul cumparat second-hand de un roman. Cu toate ca a verificat mobila inainte de a o cumpara, Samuel nu a sesizat nimic neobisnuit. A dus mobila acasa si copiii au inceput sa se uite la ea. La cateva zile, un copil a descoperit o cutie metalica.

In ea se aflau cei 95.000 de euro din dulapul cumparat second-hand de pe OLX. Samuel si-a sunat un amic si i-a povestit cele intamplate. Cei doi au stabilit sa faca tot posibilul sa il caute pe adevaratul proprietar al dulapului si al banilor.

„După 10 minute mă întrebam dacă e realitate ce se întâmplă. Nu a fost uşor. Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit.

Nici o clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă. Mă gândeam că m-a pus cineva la probă, că vine o mafie la mine. Nu mai ştiam cum să o scot la capăt”, povesteşte tânărul.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Nov. 2018, 17:50 Life
Pe aceeași temă