Femeia care arata precum un monstru dupa ce a nascut al doilea copil! E infiorator ce s-a intamplat cu pielea ei imediat ce a devenit iarasi mamica! VIDEO socant

Publicat: 18 Jan. 2019, 11:17 Life

Charlamaine Shadeo a trait un real cosmar dupa ce a devenit mamica a doua oara.

Femeia care arata precum un monstru dupa ce a nascut a povestit prin ce calvar a trecut. Aceasta a fost parasita de sot, din cauza modului in care a ajuns sa arate. Intregul sau corp s-a umplut de tumori, de diferite dimensiuni si e privita ca o ciudatenie a naturii de catre cei din jur.

Femeia care arata precum un monstru dupa ce a nascut al doilea copil

Totul a luat o intorsatura dramatica pentru Charlamaine Shadeo. Femeia arata hidos si clipele dramatice au inceput cu mai bine de 15 ani in urma. Imediat ce si-a dus sarcina la termen si a nascut, aceasta a inceput sa observe schimbarile de pe trupul sau.

Originara din Trinidad si ajunsa la varsta de 38 de ani, Charlamaine se confrunta cu respingeri la tot pasul. In prezent, al doilea fiu care se numeste Osiris a ajuns la varsta de 15 ani. Din cauza tumorilor care i-au crescut pe tot corpul, femeia nu isi poate gasi nici de munca, pentru ca niciun sef nu vrea sa o angajeze.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2019, 11:17 Life
Pe aceeași temă