Fetita care MOARE de foame non-stop. Boala rara de care sufera. Mama ei incuie mancarea mereu

Publicat: 28 nov. 2018, 13:21 Autor: D. C. Parenting

Megan Fitzgerald are o copilarie nefericita din cauza bolii rare pe care o are. Mama ei e disperata!

Fetita care MOARE de foame non-stop sufera de o boala rara. Conditia ei o lasa tot timpul cu o senzatie de foame profunda. Cu toate ca mama ei ii da sa manance, Megan moare de foame dupa fiecare portie de mancare servita.

Fetita sufera de sindromul Prader-Willi

Mama o ignora dupa ce ii da sa manance de frica ca fiica ei sa nu ajunga obeza. Megan are 7 ani si, cand aude de mancare, face crize de nervi, informeaza The Sun. Fata a fost diagnosticata cu sindromul Prader-Willi cand avea 5 saptamani de viata.

Megan s-a nascut prematur cu 8 saptamani inainte de termen. Cand era mica, plangea des dupa mancare. Asa i-a dat mamei de banuit ca ceva e inneregula. Medicii i-au pus un diagnostic crunt. Fata e condamnata sa simta senzatia de ‘mor de foame’ zilnic.

Fetita care MOARE de foame non-stop

Fetita care MOARE de foame non-stopSindromul Prader-Willi o impiedica sa se dezvolte normal. Fetita e mai inceata decat un copil normal. A stat in spital pana la varsta de 6 luni. A putut merge singura, fara ajutor, prima data la varsta de 3 ani. La varsta de 4 ani, manca de 6 ori mai mult decat orice copil.

Fetita care MOARE de foame non-stopFata mananca orice prinde. Pentru ca fiica ei sa nu ajunga obeza sau sa aiba alte probleme de sanatate, mama ii incuie mancarea. Familia trebuie sa aiba grija sa ii distraga atentia mereu. Megan face crize de nervi si plange des pentru a ii determina pe parinti sa ii dea multa mancare.

Fetita care MOARE de foame non-stopFamilia trebuie sa manance ori de cate ori mananca Megan. Nimeni nu mananca in plus, in fata ei. Din cauza bolii fetei, familia nu ia niciodata masa in oras. Mama ei sustine ca, daca o duce pe Megan la restaurant si altii primes mancare inaintea ei, fata intra intr-o criza de nervi si plans.Fetita care MOARE de foame non-stop

Publicat: 28 nov. 2018, 13:21 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă