Familii omorâte de coronavirus! Trei gemeni au murit fulgerător, iar o familie, doi frați și părinții lor, au decedat rând pe rând

Publicat: 08 Apr. 2020, 16:04 News

Pandemia de coronavirus a făcut foarte multe victime și a și pus sistemele medicale pe brânci. Toți cei aflați în prima linie se luptă cu boala!

Dar, din păcate, există și mii de persoane decedate din cauza COVID-19, virusul venit din China, Wuhan. Potrivit Publika.md, și România a fost lovită foarte tare de această pandemie de coronavirus. Situația este, într-un fel, scăpată de sub control, mai ales în județul Suceava, acolo unde se află focarul-central de COVID-19. Multe familii au fost răpuse de boala cruntă.

Trei frați gemeni din orașul Trigolo, care au fost diagnosticați cu coronavirus au murit, iar al patrulea frate al lor este internat în stare gravă la spital. În Lombardia, doi frați au murit din cauza coronavirusului, la o distanță de câteva zile, apoi urmând părinții acestora.

În România, situația e dramatică. Doi pacienți suceveni au vorbit despre durerea pe care o resimt în spitalele românești: „Nimeni nu te bagă în seamă. Intri aici şi nu ştii dacă ieşi. Nimeni nu face nimic. Nu a venit un medic să ne vadă”.

„Era o asistentă îmbrăcată în acel costum cu lacrimi în ochi se uita la mine şi am întrebat-o dacă mai poate şi ea mi-a spus: Nu mai pot, am şi eu febră şi mă dor şi pe mine mâinile, muşchii, dar când vă văd pe voi cum sunteţi aici nu pot să nu vin la serviciu”, au continuat cei doi pacienți.

Primarul din Suceava a recunoscut erorile care au fost comise în spital. Instituția nu era pregătită de așa ceva.

„Acolo este anchetă demarată de parchet… Nu mă pronunț, dar, probabil, este vorba și de o eroare umană, pentru că, dacă ne uităm la numărul de cadre medicale infectate, este clar că ceva s-a întâmplat”, a declarat Ion Lungu, potrivit sursei citate.

Publicat: 08 Apr. 2020, 16:04 News
Pe aceeași temă