Familia Măceșanu cere audierea iubitului Alexandrei. Avocat: „Să vedem ce știe, ce cunoaște”

Publicat: 27 Sep. 2019, 12:51 Ciao.ro
Familia Măceșanu cere audierea iubitului Alexandrei. Avocat: „Să vedem ce știe, ce cunoaște”

Avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, s-a prezentat, vineri, la sediul DIICOT.

Familia Măceșanu cere audierea iubitului Alexandrei, pentru a afla ce a discut at acesta cu tânăra înainte să fie răpită și ce informații mai cunoaște.

„(A cerut, n.r.) Audierea unui martor cheie din dosarul de urmărire penală, este vorba de prietenul Alexandrei care trebuia să se întâlnească în data de 24 a șaptea anul acesta. (…)

Familia Măceșanu

Nu avem indicii (că tânărul ar deține informații, n.r.), tocmai de aceea dorim să dea o declarație, să vedem ce știe, ce cunoaște, ce a discutat înainte de data de 24 (iulie, n.r.) și ce trebuia să facă în data de 24, unde trebuia să meargă”, a declarat avocatul familiei Măceșanu la sediul DIICOT.

Aurel Moldovan a mai precizat că Alexandra trebuia să se întâlnească cu acest tânăr în locul de unde Gheorghe Dincă ar fi răpit-o. Avocatul a depus, la sediul DIICOT, un document prin care cere audierea prietenului minorei.

„Nu știu dacă familia Măceșanu are astfel de suspiciuni legate de martorul acesta, dar noi trebuie să fim siguri că ancheta poate fi desfășurată într-un mod elocvent, clar și concis în aflarea adevărului, acesta este interesul nostru să aflăm adevărul, să știm exact ce s-a întâmplat, dacă Alexandra a fost omorâtă, dacă Alexandra a fost traficată, dacă Alexandra este în viață”, a mai spus sursa citată.

Publicat: 27 Sep. 2019, 12:51 Ciao.ro
Pe aceeași temă