Familia Alexandrei Macesanu se cunostea cu Dinca de aproape 30 ani! „Este vorba de o razbunare!”

Publicat: 28 Aug. 2019, 13:58 Ciao.ro

Aceste detalii dau toata ancheta peste cap. Se pare ca familia Alexandrei Macesanu se cunoastea cu Gheorghe Dinca de aproape 30 de ani.

Moartea Alexandrei Macesanu o razbunare. Răsturnare de situatie în ancheta de la Caracal! Legăturile lui Dincă și familia Alexandrei Macesanu sunt vechi de aproape 30 ani! Unchiul tatălui Alexandrei povestește cu groază că Dincă i-a fost angajat! „Nu puteai să-i zici nimic! Trântea, lovea, înjura!”

Mesajul lui Ioan Macesanu

Moartea Alexandrei Macesanu o razbunare

Acesta crede ca e vorba de o răzbunare deoarece l-a concediat pe presupusul criminal pe vremea când a lucrat ca mecanic auto la unitatea militara din Caracal!

În urmă cu puțin timp criminaliştii au făcut o descoperire importantă cu ajutorul unui georadar, în locuința lui Gheorghe Dincă, chiar în locul în care presupusul criminal din Caracal a ținut-o pe adolescenta Alexandra Măceșanu.

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

Încăperea în care a fost ținută prizonieră Alexandra Măceșanu a fost verificată cu georadarul luni. Atunci, aparatul a indicat mai multe diferențe de densitate într-un perete proaspăt zidit!

Anchetatorii se gândesc că ar putea găsi în acele puncte probe importante în anchetă.

Publicat: 28 Aug. 2019, 13:58 Ciao.ro
Pe aceeași temă