Cristi Borcea, afacere de 200 de milioane de euro din puscarie! A dat lovitura prin intermediul mamei lui! Va face 1.000 de apartamente intr-o zona de lux!

Publicat: 28 aug. 2019, 13:14 Autor: D. C. Vedete

Fostul finantator al echipei Dinamo a renuntat sa mai piarda bani in fotbal si s-a apucat de afaceri serioase in domeniul imobiliarelor.

Cristi Borcea, afacere de 200 de milioane de euro din puscarie! Cristi Borcea nu se opreste din facut bani nici macar din puscarie. Afaceristul a pus la cale impreuna cu mama lui o lovitura imobiliara de proportii.

Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea impreuna cu doi asociati cer de la Primaria Capitalei aprobarile necesare construirii unui complex imobiliar pe malul lacului Tei din Capitala. Familia Borcea are acolo un teren de 26.500 de metri patrati care este amplasat chiar in fata Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, iar complexul imobiliar va fi chiar pe lac. Cristi Borcea a reusit sa faca aceasta intreaga afacere din puscarie, acolo unde este inchis pentru a doua oara dupa ce a fost acuzat in dosarul unor transferuri de terenuri din Constanta.

Potrivit Primăriei Capitalei, în luna aprilie a acestui an a fost eliberat certificatul de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal în vederea construirii unui ansamblu de locuinţe colective cu funcţiuni complementare, cererea fiind adresată de Călin Violeta şi Borcea Elena.

Cristi Borcea, afacere de 200 de milioane de euro din puscarie!

Proiectul pe care Cristi Borcea si asociatii lui l-au gandit va fi unul de mari proportii. Pe intreaga suprafata se vor construi doua blocuri turn de pana la 14 etaje si cu 2 niveluri de parcare subterana. In complex vor fi intre 800 si 1.000 de apartamente iar suprafata lor totala va fi de aproape 80.000 de metri patrati. Conform unui calcul facut de Ziarul Financiar, metrul patrat construit in zona este de cel putin 2.000 de euro, ceea ce inseamna ca valoarea de piata a proiectului depaseste 200 de milioane de euro.

Publicat: 28 aug. 2019, 13:14 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă