Facebook a anuntat schimbari majore pe final de an! Ce se va intampla cu fotografiile tuturor celor care folosesc aceasta retea sociala

Publicat: 20 dec. 2017, 18:40 Autor: madalina m. Life

Facebook a anuntat ca vor exista schimbari majore pe final de 2017, iar utilizatorii se asteapta ca aceastea sa se faca simtite chiar la inceputul noului an.

Modificarile vor viza in special fotografiile internautilor, dupa cum a fost anuntat de catre compania americana.

Noile instrumente au fost prezentate in mod detaliat printr-un comunicat de presa, iar Facebook va lua masuri si in ceea ce priveste persoanele care „cersesc” aprecieri sau distribuiri ale postarilor. Acestea vor fi eliminate de pe reteaua sociala daca vor recurge la metode de acest fel.

Facebook a anuntat schimbari majore pe final de an

Totodata, cea mai mare schimbare anuntata de compania condusa de Mark Zuckerberg va fi faptul ca toti utilizatorii vor fi notificati atunci cand va fi publicata o fotografie in care apar.

Asta deoarece va fi introdusa o functie care va recunoaste fetele tuturor si le va asocia profilelor de pe Facebook. Chit ca a existat si pana acum aceasta optiune, utilizatorii trebuiau sa fie etichetati in imaginile in care apareau.

Intregul mecanism se va baza pe o functie de recunoastere faciala despre care oficialii Facebook spun ca a fost perfectionata pana la cel mai mic detaliu in ultimii ani.

In plus, daca altcineva va folosi o imagine care nu ii apartine, adevaratul „posesor” va fi rapid alertat. Aceasta functie a fost introdusa pentru a nu mai exista furturi de identitate.

In acelasi timp vor fi eliminate si conturile false care, odata depistate, vor fi automat sterse de catre Facebook. Si nevazatorii au primit o veste buna, pentru ca o alta functie, cea de text alternativ pentru descrierea pozelor a fost semnificativ imbunatatita.

Asadar, cei care au probleme cu vederea vor sti ce se intampla intr-o fotografie pentru ca le va fi citit acest lucru.

(sursa: techcrunch.com)

Publicat: 20 dec. 2017, 18:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă