Exercitii pentru slabit. Cele mai simple miscari pe care le poti face acasa

Publicat: 07 ian. 2019, 20:32 Autor: Simona Life

De sarbatori te-ai relaxat si ai mancat fara retineri, iar acum simti ca ai inceput sa pui cateva kilograme si vrei sa slabesti rapid?

Exercitii pentru slabit. Atunci trebuie sa urmezi exercitiile de mai jos, care pe langa faptul ca sunt eficiente, sunt si foarte usor de facut, chiar in intimitatea casei, astfel ca o sa scutesti timp.

Pentru ca toata lumea este ocupata iar de cele mai multe ori nu ne putem face timp de sala si din cauza aceasta abandonam ideea de a face exercitii. Insa nu mai este cazul.

Exercitii pentru slabit

Exercitii pentru slabit

Exercitiu 1 pentru slabit

Stai culcat pe partea dreapta, sprijinit pe braul drept care trebuie indoit si in acelasi timp perpendicular cu corpul. Picioarele trebuie sa fie intinse. Incet, ridica corpul formand o linie dreapta dupa care ridica mana stanga in sus, apoi adu-o in fata si spre sanul drept.

In tot acest timp picioarele trebuie sa stea nemiscate, doar trupul trebuie sa se miste. Miscarea trebuie facuta de patru ori, dupa care vei shcimba pozitia.

Exercitiu 2 pentru slabit

Stai culcat pe spate, cu mainile sub ceafa si partea de sus a corpului usor ridicata, avadn abdomenul perfect incordat. Apoi tine piciorul drept usor ridicat, iar stangul ridica-l la un unghi de 90 de grade.

Execută patru miscari circulare intr-un singur sens, apoi in celalalt. Dupa aceea, revino in pozitia initiala si schimba piciorul pentru a repeta miscarea.

Exercitiu 3 pentru slabit

Stand cu saptele la un scaun bine fixat, prinde-te cu palmelede marginile acestuia si flexeaza genunchii si coatele. Ai grija ca talpile sa fie compltlipite de sol.

Coboara corpul avand umerii drepti, fara sa-i ridici nici macar un centimetru. In momentul in carec coatele sunt indoite la 90°, iar posteriorul este aproape de podea, indreapta-ti bratele pentru a te intoarce la pozitia initiala. Este necesar sa repeti exercitiul de 8-10 ori.

Exercitiu 4 pentru slabit

Stand intinsa ridica bratele si picioarele astfel incat sa fie indreptate in sus. Indreptand bratele spre picioare, ridica umerii de la sol. Este important sa cobori mainile si picioarele simultan fara a atinge solul. Repete aceasta miscare de 30 de ori.

Exercitiu 5 pentru slabit

Stai cu picioarele departate la nivelul umerilor si mainile intinse in fata, apoi lasa-ti fundul inspre inapoi (ca si cum te-ai aseza pe scaun ) pana mai jos de genunchi si ridica-te mentinand corpul ferm.

Cand ajungi sus impinge bazinul putin in fata si incordeaza fundul. Daca vrei sa cresti dificultatea ori iei in brate o greutate ori le faci in doi timpi in jos, doi timpi in sus, sau un timp in jos si trei in sus.

Sursa: eva.ro / topfitness.ro / femeiafit.ro

Publicat: 07 ian. 2019, 20:32 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×