EXCLUSIV Prima nuntă din showbiz s-a anulat! ”Aveam în jur de 350 de invitați și dădusem deja avansul”

Publicat: 25 Mar. 2020, 10:32 Vedete

Prima nuntă stabilită în showbizz s-a anulat! Protagoniștii sunt cântăreața Annes și impresarul Dan Anghel, iubitul său. Cei doi au o frumoasă relație și după 23 de ani de iubire au decis să își unească destinul și în fața lui Dumnezeu, anul acesta în vară.

O nuntă cu fast și 350 de invitați a fost pusă pe off din cauza condițiilor speciale anunțate de autorități și virusului care face ravagii peste tot în lume, Coronavirus!

Petrecerea era stabilită pentru 27 iunie, s-a ales meniul, s-a dat avansul, rochia de mireasă era aproape gata și pregătirile erau în toi. Însă în urmă cu câteva zile, mirii au decis să reprogrameze totul pentru toamnă sau cel mai sigur în vara anului următor, căci în urma a ceea ce se întâmplă acum în România – fenomen care probabil va fi de durată – totul este compromis și nunta pe pandemie nu este exact ceea ce trebuie! Iată ce declarații a făcut artista, în premieră, pentru Ciao.ro!

După 23 de ani de relație, ai nuntă stabilită pentru 27 iunie! Cum stați cu pregătirile sau ați fost nevoiți să anulați totul din cauza Coronavirusului? V-a afectat deja?

Teamă, da, trebuie să ne fie tuturor, să fim responsabili și să ne conformăm la tot ce spun autoritățile. Având în vedere că situația s-a prelungit și lucrurile nu sunt tocmai roz din cauza acestui Coronavirus, zilele trecute eu și Dan am luat decizia de a amâna nunta și a suspenda toate pregătirile cu care eram în toi acum! Trecusem deja și de etapa degustării meniului.

Pentru siguranța invitaților, a noastră, a părinților, am fost nevoiți să luăm această hotărâre! Am amânat astfel nunta pentru toamnă sau pentru când se va putea, poate chiar pentru vara anului viitor. Se pare că anul acesta este compromis!

Aveați mulți invitați? Ați dat și avansul presupun la restaurant!

Aveam în jur de 350 de invitați și dădusem deja avansul. Plănuisem să dansăm pe propriul vals pe care îl pregăteam acum în studio, o compoziție la care lucrez cu Adi Cristescu. Intenționam să filmăm și un videoclip pe care invitații urmau să-l vizioneze în timp ce dansăm în seară nunții. Gelu Voicu și taraful lui și Adi Cristescu trebuiau să încingă atmosfera la petrecere.

Ți-ai găsit rochia perfectă de mireasă?

Rochiile de mireasă sunt în lucru de la distanță…mi le creează la Bacău, Luiza Luada. Din păcate n-am reușit să ajung personal pentru măsuri,  comunic online cu designerul. Însă modelele le-am stabilit la Târgul Ghidul Miresei  de la sfârșitul lui Februarie. Abia așteptam să le îmbrac!

Cum e relația dintre tine și Dan, iubitul tău, după 23 de ani? Vă iubiți ca la început? Ce îți place cel mai mult la el?

Ne iubim mai mult cu fiecare an ce trece relația noastră se solidifică. Fiecare proiect, concert, proiectul cu casa nouă în care ne-am mutat la sfârșitul anului trecut acum nunta…toate ne unesc, iubirea crește. Îmi place că e un om vesel, optimist, puternic și responsabil. Am crescut frumos împreună în ritmul nostru fără presiuni din jur pentru că am știut să punem granițe și să nu lăsăm să intervină alți oameni în relația noastră fie chiar și propriile familii.

L-ai pregătit pentru nuntă! Te-ai transformat în antrenorul lui personal, l-ai luat cu tine la sala de sport și i-ai schimbat dieta! Câte kilograme a reușit să slăbească cu ajutorul tău?

Da, arată foarte bine. A slăbit acum 4 ani vreo 20 kg și se menține foarte bine. Continuăm cu mișcarea prin parc, sală – în această perioadă facem sport acasă – , stil de viață mai ordonat.

Publicat: 25 Mar. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă