EXCLUSIV | Mădălina Craiu, actriță în „Clanul”: „Lucrăm 14 ore pe zi, filmăm o cantitate incredibil de mare de text, de secvențe și de acțiune”

Publicat: 18 feb. 2023, 09:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mădălina Craiu, actriță din „Clanul”, serialul de la Pro Tv, filmează de zor, alături de colegii de platou, pentru sezonul 2 al proiectului ce va începe la 19 februarie, ora 20.00.

Mădălina Craiu, actrița ce o interpretează pe „Ilinca” în „Clanul”, serialul de la Pro Tv, dezvăluie sezonul 2, ce va începe din 19 februarie, de la 20.00, este plin de surprize pentru telespectatori.

Mădălina Craiu: „O viață complicată și violentă, în Clanul”

Dacă în serial, Madalina are o viață tensionată și plină de acțiune, atunci când nu se află pe platourile de filmare, actrița spune are parte de liniște și relaxare multă. Gătește pentru prieteni, călărește și se plimbă mult, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

Ce faci, Mădălina? Care este viața ta, cea de la serial și cea din afara serialului?

Cea de la serial este una violentă, sângeroasă și cu foarte multă acțiune într-o lume în care mi-a fost greu să intru și să mă obișnuiesc. Dar tocmai ce am făcut o documentare cu niște oameni care lucrează în penitenciare. Și au contact cu foarte mulți oameni din această zonă interlopă. Așa că acum este puțin mai clar că există această lume și că este mai prezentă decât credem noi, dar și mai înspăimântătoare. Aceasta este viața de serial, o viață complicată și violentă.

Viața mea de acasă este una liniștită. Aș spune aproape de mătușă. Sunt o fire liniștită sau cel puțin așa îmi place să cred. Activitățile mele sunt călăria, gătesc pentru prietenii mei, fac ceaiuri, cumpăr tot felul de vechituri, plec cu prietenii, așa mă relaxez. Foarte mult din viața mea este o contrabalansare a celeilalte lumi. Adică a lumii profesionale care de obicei este foarte agitată și presupune foarte mulți oameni. Efectiv la nivel de joc. Iată că acum presupune lucruri destul de întunecate, așa că viața mea personală este întotdeauna contrabalansul.

„Am reușit să dau cu capul de niște lucruri, asta fac destul de constat, dau cu capul de uși, de geamuri, de cameră”

Ce poți să îmi dezvălui din noul sezon? Vreo peripeție?

Știi că nu am voie să dezvălui…Veți afla ceva foarte important încă din primele minute. Voi spune ceva despre personajul meu, Ilinca, ce ajunge în niște situații foarte periculoase, cele mai periculoase de până acum.

O peripeție ar fi că am reușit să dau cu capul de niște lucruri, asta fac destul de constat, dau cu capul de uși, de geamuri, de cameră, de tot felul de lucruri. Dăm cu capul noi toți în general și ne bușește râsul de cele mai multe ori în cele mai dramatice momente, exact când nu trebuie.

În general suntem foarte serioși pentru că filmăm super mult într-un interval foarte scurt de timp. Lucrăm 14 ore pe zi, dar în aceste ore filmăm o cantitate incredibil de mare de text, de secvențe și de acțiune. Din aceste motive trebuie să fim tot timpul concentrați, tot timpul focusați și momentele de relaxare sunt puține și pentru noi. Așa că nu prea avem ce să dăm. Doar așa că se mai sparge tensiunea din când în când și ne bufnește râsul de nu ne mai ridicăm de pe jos, dar cam atât.

Mădălina Craiu, actrița din „Clanul”: „M-au oprit la mănăstire să ne facem o poză”

Te opresc oamenii pe stradă? Te strigă Ilinca sau Mădălina?

Da, mă opresc oamenii pe stradă. Pe mine mă cam strigă lumea Mădălina și mi se pare așa de frumos și un gest plin de respect pentru care sunt foarte recunoscătoare. Este adevărat că mă știu și din proiecte trecute și atunci este și mai frumos când știi că cineva te urmărește și la următorul proiect. Din punctul acesta de vedere îmi este tare drag.

Am fost acum de curând prin Suceava, Fălticeni și chiar și pe acolo mă opresc oamenii. Au fost oameni care m-au oprit la mănăstire să ne facem o poză. Mă întreabă dacă se poate și nu este un deranj prea mare să facem o poză împreună. Mă felicită, mă întreabă ce fac. Sunt foarte entuziasmați și foarte vocali. Este un sentiment foarte frumos.

Publicat: 18 feb. 2023, 09:44 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă