Arta cere sacrificii! Jorge a plecat ”mutilat” de la Masked Singer: „Se frecau niște sârme pe piele și rămâneam cu carne vie”

Publicat: 02 dec. 2021, 23:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Jorge, Păunul de la Masked Singer România! Cât de greu a fost pentru el să poarte costumul!

Jorge, Păunul de la Masked Singer România, show-ul de la PRO TV al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu artistul George Papagheorghe, alias Jorge, care astăzi a părăsit show-ul!

Jorge, Păunul de la Masked Singer: „Este tatuajul meu de pe mâna stângă. A venit ca un manifest adus tuturor celor care încă strigă “frumușelu’””

Reporter: Vorbește-ne puțin despre masca ta. Cât din acest personaj ești? Te reprezintă? De ce?

Jorge: Păunul este tatuajul meu de pe mâna stângă. A venit ca un manifest adus tuturor celor care încă strigă “frumușelu’” deși în câteva luni fac 40 de ani. Mereu m-am concentrat mai mult pe interior decât pe exterior. Și în general văd frumosul în oameni.

Reporter: Masca e un indiciu care poate să ne ducă la personajul din interior. Ce elemente cheie a ascuns masca ta?

Jorge: Când mi-am făcut tatuajul, abia l-am convins pe tatuator. El credea cel cu pene e femela. Abia după ce i-am arătat pe net e masculul, abia atunci a fost de acord. De multe ori avem preconcepții despre anumite persoane sau lucruri și judecăm înainte cunoaștem persoana respectivă. Masca este acel element care te îndeamnă vezi în sufletul omului.

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi în acel costum? Care a fost cea mai mare provocare când ai intrat în el?

Jorge: Capul păunului este foarte greu. De respirat în el, nu mai zic. A fost greu la cântat pentru la repetiții mereu mi se spunea mi se distinge timbrul vocal așa am optat pentru o voce răgușită și total diferită de a mea.

Ce crede Jorge ca l-a dat de gol la Masked Singer: „Picioarele mele crăcănate. Asta a ajutat-o pe Mihaela Rădulescu descopere”

Reporter: Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Jorge: Cred picioarele mele crăcănate. Asta a ajutat-o pe Mihaela Rădulescu descopere, dar și povestea cu telenovelele la care uitam când eram mic.

Reporter: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Jorge: Întreagă desfășurare de forțe această emisiune. Plecam de acasă pe ascuns, ajungeam într-o parcare de unde eram “preluat” de singurul om care știa sunt eu, iar de acolo plecam mascat cu tricou “Don’t talk to me”, mănuși, ochelari imenși și ajungeam la filmări unde îmi schimbam și mersul ca nu recunoască cei din echipa de producție. Foarte greu, dar interesant.

Reporter: Prezența ta în show a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus alor tăi când lipseai de acasă?

Jorge: Singura care a știut a fost soția mea. Copiii mei au fost șocați. Nu le veneau creadă am ținut un secret față de ei atât de mult timp. A fost îngrozitor de greu nu ne “scăpam” eu sau soția. Dar a meritat maxim.

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Jorge, după experiența Masked Singer: „L-am înțeles pe Carla’s Dreams și mai bine acum. Am trăit din nou cum e nu fii cunoscut”

Jorge: A fost destul de ușor pentru am avut norocul fac parte din multe producții la teatru dar și în televiziune. Ce mi s-a părut cel mai tare e am experimentat și am trăit din nou cum e nu fii cunoscut. nu te recunoască lumea. nu știe nimeni cine ești. A fost o plăcere. L-am înțeles pe Carla’s Dreams și mai bine acum după experiența asta. ai un personaj pe care îl joci atunci când ești pe scenă și la tv și apoi trăiești o viață absolut normală cu cele zilnice nimeni îți invadeze intimitatea.

Reporter: Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Jorge despre costumul Păunului de la Masked Singer: „A fost totul ușor până la punctul în care trebuia deschid aripile. Se frecau niște sârme pe piele direct și rămâneam cu carne vie”

Jorge: A fost totul ușor până la punctul în care trebuia deschid aripile păunului. Treaba aia e foarte chinuitoare. Se frecau niște sârme pe piele direct și rămâneam cu carne vie după fiecare reprezentație. Dar nici nu simțeam din cauza adrenalinei. Abia acasă începea doară. ?

Reporter: Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Jorge: E frustrant nu poți vorbi deloc, iar atunci când cânți trebuie nici nu te recunoască nimeni. E greu pentru un vorbăreț:-))

Reporter: Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Jorge: Mi-a părut un pic rău. Îmi doream ajung în finală. Sunt foarte competitiv și m-am turat pierd. În ultima vreme am tot câștigat și probabil m-am setat așa. E bine așa cum a fost fie. Experiența “Masked Singer” rămâne în sufletul meu cu interpretarea Păunului dar și cu tot cu sezonul 1.

Reporter: Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Jorge: Cu Albinuța fi vrut. Am un feeling am ghicit cine este dar nu zic. Vreau văd în Finală dacă întradevăr e cine cred eu este. În rest nu prea am avut contact cu alte măști. De ea mi-a plăcut cel mai mult.

Foto: PR PRO TV / Arhiva CIAO.RO

Publicat: 02 dec. 2021, 23:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă