EXCLUSIV! Alina Eremia, Lady Panda de la Masked Singer: „Trebuia să exagerez fiecare mișcare și să o fac de 5 ori mai amplă ca să fie de impact”

Publicat: 25 Nov. 2021, 23:25 Arhiva

Alina Eremia, Lady Panda de la Masked Singer România! Ce mesaj le-a transmis detectivilor!

Alina Eremia, Lady Panda de la Masked Singer România, show-ul de la PRO TV al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu artista care astăzi a părăsit show-ul!

Reporter: Vorbește-ne puțin despre masca ta. Cât din acest personaj ești? Te reprezintă? De ce?

Alina Eremia: Mi-a plăcut să dau viață personajului Lady Panda, o ursulică super simpatică. A fost deghizarea perfectă pentru mine. De când am îmbrăcat costumul, am simțit să mă joc, să nu mă iau prea în serios, așa că am dat frâu liber imaginației. Orice îmi trecea prin cap, puneam în practică pe scenă.

Alina Eremia, Lady Panda de la Masked Singer: „Demult nu am mai avut abdomenul așa tonifiat”

Reporter: Masca e un indiciu care poate să ne ducă la personajul din interior. Ce elemente cheie a ascuns masca ta?

Alina Eremia: La mine, spiritul ludic e foarte prezent, așa Lady Panda a fost oportunitatea perfectă fac fericit copilul meu interior. Îmi place -i fac râdă pe cei din jurul meu și -i molipsesc cu buna dispoziție, lucru care vreau cred mi-a reușit. Deși e super expansivă, nebunatică, pusă pe șotii, Lady Panda are și aceasta latură sensibilă, pe care a punctat-o în câteva momente. A și nu uit ne plac îmbrățișările.

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi în acel costum? Care a fost cea mai mare provocare când ai intrat în el?

Alina Eremia: Costumul a fost destul de solicitant, pentru trebuia exagerez fiecare mișcare și o fac de 5 ori mai amplă ca fie de impact. De la prima apariție, am mizat, pe lângă interpretare, pe show și momente energice, care scoteau untul din mine. Credeam antrenamentele pe care le fac la sală sunt epuizante, asta până când am făcut cunoștință cu costumul. Demult nu am mai avut abdomenul așa tonifiat.

„M-am simțit ca o personalitate a cărui identitate trebuie protejată cu orice cost, ca un secret de stat”

Reporter: Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Alina Eremia: Cred oricât am încercat modific vocea, schimb emisia, elimin inflexiunile vocale, cumva timbrul a rămas recognoscibil. Este acea particularitate pe care nu prea poți o influențezi, mai ales în cântat și când este familiară unor oameni.

Reporter: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Alina Eremia: O povestesc în detaliu itinerariul pentru e un masterplan. Până la primul punct de întâlnire, deplasam cu mașina mea, de unde eram preluată de un van. În mașină, echipam ( îmi puneam viziera, bluza ”Don’t talk to me”, gluga și mănușile). La următoarea oprire, eram preluată de bodyguarzi cu umbrele și condusă la altă dubă care ducea la platou. Acolo, întâmpinau oamenii desemnați se ocupe de mine, super drăguți și duceau la cabina mea, aprovizionată cu de toate, inclusiv un telefon mobil cu care puteam comunic cu echipa. Nu aveam voie părăsesc cabina decât în costum sau cu echipamentul cu care veneam. M-am simțit ca o personalitate a cărui identitate trebuie protejată cu orice cost, ca un secret de stat.

Reporter: Prezența ta în show a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus alor tăi când lipseai de acasă?

Alina Eremia, despre Masked Singer: „Au fost 2 luni înflăcărate”

Alina Eremia: Invocam tot timpul pretexte cum am repetiții sau sesiuni la studio, recunosc a fost greu mențin povestea fară trădeze vreun detaliu, dar mi-a reușit. Misiune îndeplinită!

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Alina Eremia: Au fost 2 luni înflăcărate, cu repetiții, filmări. A fost complicat performez pentru aveam niste kilograme bune în plus față de greutatatea mea corporală și este consum dublu de energie și suflu, dar mie îmi plac provocările. De la ediție la ediție, m-am acomodat și a fost mai bine.

Reporter: Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Alina Eremia: A fost o experiență diferită față de showurile mele, dar am avut aceeași plăcere fiu acolo, pe scenă și fac oamenii se simtă bine, construiesc un moment de care se bucure și bucur și eu. Chiar gândeam împrumut costumul car la un show de-al meu și apar așa.

Reporter: Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Ce mesaj le-a transmis Alina Eremia detectivilor Masked Singer?

Alina Eremia: Amuzant, strălucitor și interactiv. Amuzant pentru interacționezi cu oameni cu care ai colaborat de atâtea ori și ei nu au nici cea mai mică bănuială ești tu în spatele măștii. Strălucitor și interactiv pentru fiecare moment are un concept, o tematică și arată wow.

Reporter: Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Alina Eremia: bucur au fost curioși. Unii vadă dacă au avut dreptate și au ghicit, ceilalți ca afle cine este în spatele măștii. mai fi rămas puțin, mai joc în costum.

Reporter: Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Alina Eremia: Cu Muma Pădurii, Albinuța și Shaorma. Au fost cele mai greu de intuit pentru mine. Sunt și printre favoritele juriului din câte am observat.

Reporter: În final, transmite-le un mesaj detectivilor care nu te-au ghicit.

Alina Eremia: Vreau știe deși am încercat pe alocuri -i încurc, m-am bucurat tare mult -i văd și le văd reacțiile după fiecare moment, bănuiască cine se ascunde sub mască. Inna a fost cea care m-a recunoscut, deși gândeam și Horia o meargă pe firul indiciilor și o ajungă la mine. Sper s-au distrat la momentele mele cum am făcut-o eu.

Foto: PRO TV

 

Publicat: 25 Nov. 2021, 23:25 Arhiva
Pe aceeași temă