EXCLUSIV! Ecaterina Ladin, Dragonița de la Masked Singer România! “Minciuni peste minciuni. Acum, nu știu cum o să ies basma curată după demascare”

Publicat: 18 Nov. 2021, 23:25 Arhiva

Ecaterina Ladin despre experiența de la Masked Singer România!

Ecaterina Ladin, Dragonița de la Masked Singer România, show-ul de la PRO TV al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu actrița din Las Fierbinți care astăzi a părăsit show-ul! Ea a participat alături de Mihai Rait.

Ecaterina Ladin, despre experiența de la Masked Singer: „Este o mască pe care eu nu mi-aș fi ales-o niciodată”

Reporter: Vorbește-ne puțin despre masca ta. Cât din acest personaj ești? Te reprezintă? De ce?

Ecaterina Ladin: Aparent nu mă reprezintă, dar când explodez sunt exact ca un dragon care scoate flăcări. (râde) Este o mască pe care eu nu mi-aș fi ales-o niciodată, dar fiind doi, asta era soluția: gemenii dragoni.

Reporter: Masca e un indiciu care poate să ne ducă la personajul din interior. Ce elemente cheie a ascuns masca ta?

Ecaterina Ladin: Nu știu dacă este un indiciu a personajului din interior, eu cred că această mască a fost un indiciu pentru personajele noastre din Las Fierbinți: dragonii, Dalida, Dorel. Oul era înconjurat de lava fierbinte… (n.r.: Las Fierbinți).

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi în acel costum? Care a fost cea mai mare provocare când ai intrat în el?

„La filmare trebuia să stăm și 45 de minute cu acel costum pe noi, să nu mai zic de căldură, că nu aveam aer, ne sufocam”

Ecaterina Ladin: Noi fiind în ou, nu am putut să dansăm, deși mi-aș fi dorit foarte tare fiindcă mă pricep. Am vrut să arăt și asta publicului din România, dar nu am avut posibilitatea pentru că acel ou nu ne-a dat voie să ieșim din el și prin urmare nu aveam foarte mult spațiu. Cea mai mare provocare a acestui costum a fost acel cap, îngrozitor de greu, cred că avea cinci kilograme și ce se vede la televizor sunt doar fragmente din ce s-a filmat. La filmare trebuia să stăm și 45 de minute cu acel costum pe noi, să nu mai zic de căldură, că nu aveam aer, ne sufocam… Astea au fost marile provocări.

Reporter: Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Ecaterina Ladin: M-a recunoscut Horia Brenciu. Nu avea cum să nu mă recunoască, nu avea nevoie de niciun indiciu. Eu joc cu el în două spectacole, am cântat în concertul lui la Beraria H. Deci nu știu cum ar fi trebuit ascunsă vocea ca el să nu mă recunoască.

Reporter: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură. Prezența ta în show a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus alor tăi când lipseai de acasă?

Ecaterina Ladin: „A fost foarte greu să mint lumea din jur, chiar și bona care mi-a găsit un tricou cu Masked Singer în șifonier”

Ecaterina Ladin: O experiență ciudată, plăcută, interesantă și foarte foarte secretoasă. Eu nu cred că am ținut un secret atât de mult și atât de bine. Pot să păstrez secrete, dar să nu pot spune unde mă duc, să mint… Despre acest proiect a știut doar soțul meu, că n-aveam cum să-I zic că merg la Fierbinți pentru că noi avem casă acolo și mi-ar fi zis ”de ce nu te duci p-acasă”. Doar lui i-am spus, în rest a fost foarte greu să mint lumea din jur, chiar și bona care mi-a găsit un tricou cu Masked Singer în șifonier și m-a întrebat dacă particip și i-am zis: ”Eh! Unde? Aș vrea eu! Mi l-a dat un coleg de platou, de la Fierbinți. El a filmat acolo”. Minciuni peste minciuni. Acum, nu știu cum o să ies basma curată după demascare.

Reporter: Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Ecaterina Ladin: „Cine, Doamne iartă-mă, este Muma Pădurii?”

Ecaterina Ladin: Știi de ce-mi pare rău că am ieșit? Nu neaparat că n-am fost până-n Finală, îmi pare rău că poate, dacă stăteam un pic mai mult, ghiceam și eu o mască. Și acum mă întreb cine, Doamne iartă-mă, este Muma Pădurii? Dacă pe parcursul emisiunii am avut idei la celelalte măști, văzându-le la televizor, la ea nu știu nimic. Cine e Muma Pădurii? De asta îmi pare rău că am ieșit, că n-am mai avut posibilitatea să o mai văd acolo sau măcar să prind ceva, cineva să se scape cu vorba.

Reporter: Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Ecaterina Ladin: Aș fi vrut să mă duelez cu Șaorma și să câștig.

Publicat: 18 Nov. 2021, 23:25 Arhiva
Pe aceeași temă