Jorge, ”jupuit” de bani în Republica Dominicană! Hoții i-au luat toate resursele

Publicat: 28 Feb. 2020, 10:25 Vedete

Celebrul cântăreț Jorge a fost jefuit în Republica Dominicană. Banii pe care îi avea pe card au dispărut!

Artistul George Papagheorghe, în vârstă de 37 de ani, se afla în vacanță în Republica Dominicană. El a căzut pradă hoților la 9000 de kilometri distanță de casă! Atunci când artistul a mers să folosească un bancomat, el a realizat târziu că avea un dispozitiv atașat pentru a ”extrage” banii. Astfel, bancomatul a clonat cardul și a furat codul PIN! Cei 16.000 de lei pe care îi mai avea pe card au fost goliți instantaneu, scrie Click.

”Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă» (dispozitiv de clonat cardurile – n.r.). Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban”, a spus Jorge.

Ce asculta în urmă cu mulți ani Jorge în mașina sa

Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară și întotdeauna a știut cum să aducă oamenilor zâmbetul pe buze. Puțini sunt cei care știu ce asculta Jorge în mașina lui. Prin anul 2010, artistul conducea un Peugeot 607, visând la un Ferrari albastru, o ”felină” a industriei auto!

Jorge asculta în mașina lui CD-uri de business și dezvoltare personală, scria în 2010 agentiadepresamondena.com.

Acestea îl ajutau pe Jorge să se concentreze pe activitatea sa profesională. Evident, nu excludea CD-urile clasice și muzica de la radio. Mașina respectivă o avea încă din anul 2007. Autoturismul pe care îl conducea avea motor de 2 litri, diesel, 136 CP, consumul fiind de 8% la 100 km. Prima mașină pe care a condus-o Jorge a fost o Dacie, autoturism care a aparținut părinților.

Publicat: 28 Feb. 2020, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă