EXCLUSIV | Jorge îi face praf pe bârfitori + Ce îi reproșează fostei soții: „A fost cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează”

Publicat: 19 iun. 2023, 21:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Jorge este schimbat total după participarea la “Survivor”. Artistul tratează altfel situațiile cu care se confruntă zi de zi. Și nu se mai lasă afectat.

Jorge, total schimbat după participarea la “Survivor”, show-ul de supraviețuire filmat în Dominicană și difuzat la Pro Tv. Artistul ne-a dezvăluit în trecut îl afectau situațiile neplăcute, suferea, motiv pentru care are încă răni multe pe suflet. Acum însă, Jorge, pe numele lui real George Papagheorghe, tratează altfel problemele cu care se confruntă.

Jorge a suferit recent o intervenție chirurgicală, după care au urmat 5 săptămâni de recuperare.

Jorge, ai ajuns la petrecerea Viva! Am crezut ești încă la filmări

Sunt la filmări de la ora 9, acum e 8 seara, în 20 de minute maxim trebuie plec. Trebuie fiu la set la noul film “Retreat Vama Veche”.

Jorge: „Sunt ca o pânză din aia arsă cu țigara”

Ce poți îmi spui de acest lungmetraj? O dezvăluire?

Aș fi cel mai neprofesionist om încerc dau din casă. Un film despre nebunia asta cu cei trecuți de 40 de ani, din ce am înțeles și văzut eu așa pe la filmări, 3 gagici nebune care trăiesc viața la maxim. Cred se va regăsi foarte multă lume în povestea asta. Pentru mai toți vrem la un moment dat lăsăm bagajul ăsta un pic în spate și trăim viața din plin.

Mi-ar plăcea apăs pe un buton ne închidă toate experiențele care ne-au lăsat cu o arsură pe suflet și nu mai avem nicio limită. Și fim super relaxați și fericiți ca atunci când eram în copilărie fără nicio durere, fără niciun refuz. Mi-ar plăcea existe chestia asta. existe un switch.

Cam câte “arsuri” din astea are Jorge pe suflet?

Aaaa, eu sunt ca o pânză din aia arsă cu țigara, dar…

Ești sufletist, așa, în general?

Foarte sufletist.

Înseamnă te afectează situațiile neplăcute, spunem, în general…?

Le îmbrățișez cu drag acum, însă în trecut afectau foarte puternic. Adică mi-au afectat chiar și cariera la un moment dat, vreo perioadă de 2 ani.

Jorge a suferit enorm când fiica lui, Karina, pe care o are cu fosta soție, a plecat în America: „2 ani de zile în care nu eram om, nici nu puteam concentra la ce am de făcut”

Un exemplu?

Da, uite o perioadă când a plecat Karina și s-a mutat 2 ani în America cu mama ei, a fost cel mai dureros lucru la momentul respectiv. Pentru nu așteptam se întâmple asta mai ales noi nu puteam ne vedem atât de des. Dar faptul a și plecat din țară, 2 ani de zile în care nu ne vedeam. Am văzut-o de 4 ori și vorbeam pe video call, când o lăsa maicăsa, a fost foarte dureros.

Adică 2 ani de zile în care nu eram om, nici nu puteam concentra la ce am de făcut. Pe mine chestia asta m-a afectat. Parcă și știa afectează atât de tare din moment ce făcea atât de des treaba asta. Dar am iertat, am lăsat în urmă, sunt mai atent ca niciodată la ce se întâmplă în jurul meu și la ce spune orice om în jurul meu, și în jurul copiilor mei.

„Suntem ca un burete sau ca un hard-disk în care înregistrăm tot și o glumă proastă poate îți rateze viața”

Dacă cineva spune ceva sau niște cuvinte care nu sunt ok, pe care eu consider nu sunt ok pentru copiii mei, imediat îi trag deoparte și le zic “șterge ce ai auzit, nu e adevărat”. Orice glumă proastă o șterg instantaneu pentru suntem ca un burete sau ca un hard-disk în care înregistrăm tot și o glumă proastă poate îți rateze viața.

Cu “ Hai, , ce o faci tu, te apuci joci în filme acum”, “Da, joc în film”, “Mare actor ești tu”, “Da, sunt actor”. Glumesc, acum dau un exemplu, nu a zis nimeni chestia asta, nu își permite nimeni zică asta.

Sunt oameni care poate în spatele tastaturii de pe telefon de acasă sau din sufragerie sau de pe wc sau de unde scriu. Am văzut o chestie de-a lui Mike Tyson care zice “prea mult v-ați obișnuit voi ăștia care comentați pe online, comentați rău fără luați un pumn în gură”. Ați prins prea mult tupeu. Se bagă prea mult în viața lor.

Și nu trebuie fie persoane publice sau vedete sau super staruri sau ce vreți voi. Se bagă în viața oricărei persoane, e neam, e verișor, e bârfă îl desființează, o desființează, o bârfește pe la spate, sau pe față.

Jorge: „E atât de confortabil pentru om stea pe wc și dea un comentariu negativ unei persoane pe care nu o cunoaște”

S-au obișnuit atât de mult cu oamenii se bage în viețile celorlalți încât mi se pare nu mai avem nicio șansă mai oprim chestia asta. E atât de confortabil pentru om stea pe wc și dea un comentariu negativ unei persoane pe care nu o cunoaște, dar doar așa poate. Este foarte ușor faci rău, decât faci bine.

Jorge, cum te simți după operație?

simt foarte bine. Au fost 3 luni, grele, foarte grele, 5 săptămâni în care nu am călcat pe picior. Iar prima săptămână când am început mi s-a părut nu am călcat, nu am mers niciodată. Nu așteptam fie atât de greu și fie atât de complicat, dar este foarte bine sunt sănătos și acum am alergat pentru prima oara săptămână asta. A treia oară când alerg câte 5 minute, ceea ce e fantastic, nu îmi venea cred.

Cum s-a recuperat Jorge, după operație: „Am făcut-o strângând din dinți, mușcând din pernă, durea de muream, dar făceam”

Și ce ai făcut în săptămânile astea… de stat?

Recuperare zi de zi, exerciții la pat primele 5 săptămâni. La 3 zile după operație am început exercițiile din pat, aveam voie contracție musculară, ridică de piciorul, întoarce piciorul, chiar e indicat faci. Dacă nu faci îți pierzi antrenamentul și după aceea devii letargic și nu mai ai nici mobilitate. Trebuie forțezi ca ridici piciorul doar la 90 de grade și e o procedură destul de dureroasă și complexă pe care mulți nu o fac. Dar eu am făcut-o strângând din dinți, mușcând din pernă, durea de muream, dar făceam.

Pentru știam vreau alerg, vreau joc fotbal, vreau fiu activ și vreau dau o tură de parc, alerg. Îmi place dau o tură de parc și gândeam nu o mai fac asta și ziceam “hai trage acum, trage”.

„Am învățat că în viața asta trebuie lași văicăreala”

Nu ți-a fost teamă nu pici într-un soi de depresie… aduni frustrare poate?

E cel mai ușor faci asta. M-am forțat. La 5 zile de la operație eram la podcast, filmam. Eram cu genunchiul cât casa cu gheață pe genunchi, am filmat în săptămâna aceea vreo 6 podcast-uri. Nu las niciodată, nu zic stop decât dacă mi se taie răsuflarea. Eu am învățat în viața asta trebuie lași văicăreala, trebuie lași deoparte bârfa, trebuie lași deoparte nereușitele celorlalți. Faptul tu practic crezi alții au relații sau pile, scoate toate figurile alea din cap, toate prostiile alea care te țin pe loc. Tu te ții pe loc singur.

Jorge: „Survivor m-a ajutat trăiesc mai mult ziua de astăzi, cum e ea, mușc din ea”

Și “Survivor” m-a ajutat trăiesc mai mult ziua de astăzi, cum e ea, mușc din ea “mama ei de zi”. Am mai auzit la alțiivai, câtă treaba am, trebuie duc duc și copilul, aduc și copilul, duc și la job”. “Ok, și? Dacă te vaiți, cu ce te ajută te vaiți? primești o mângâiere pe umăr de la ceilalți, cât de tare ești tu sau îți confirmi faptul ești tare”. Nu îi pasă nimănui și asta am învățat, nu îi pasă nimănui de tine.

Spune-mi cum arată vara pentru tine? Vacanță? Muncă?

Muncă, foarte multe evenimente, filmări. Sunt foarte fericit am de trăit o vacanță de o săptămână cu copiii, la începutul lui Iulie și o avem stabilită. Mergem în străinătate, la fel cum am mers în fieecare an, cu copiii, la un all inclusive. E mai ușor, mai comod pentru ei, se dau pe toate toboganele, toate nebuniile. În rest doar evenimente, podcast-uri, nunti, cântari, concerte, prezentat de evenimente și toate nebuniile.

„Oameni au tendința te tragă la răspundere pentru ceva”

Mai spune-mi un lucru. Oamenii te opresc pe stradă, nu? Ce îți spun?

De foarte multe ori opresc pentru o poză, îmi zic de unde m-au remarcat ceea ce e curios de la an la an se schimbă. Acum 2 ani am auzit “te știu de pe tik tok”, ceva de genul. Asta e fascinant. Ai impresia te place toată lumea, dar de fapt te cunoaște doar 10% din populație. Restul… habar nu au cine ești, degeaba te umfli în pene cine ești, mare vedetă, dacă stai calculezi un pic, în cifre, nu e chiar așa.

Când apari în proiecte de TV și deja ești în primetime și te vede o țară întreagă și 2 milioane de oameni care se uită la ProTv, da, atunci te știe o țară întreagă. rog, parțial, sunt locuri unde te duci și nu te știe nimeni ceea ce mi se pare fabulous. poți te bucuri și de viața obișnuită.

Dar s-a întâmplat vreodată ți se reproșeze ceva?

Da, de foarte multe ori. Oameni au tendința te tragă la răspundere pentru ceva, e mult mai ușor dacă ești persoană publică sau vedetă pentru li se pare normal “tu crezi dacă ești vedetă …” dar avem aceleași păreri. Pentru ești vedetă sau persoană publică oamenii au tendința te judece mai repede pentru se bagă în casa ta instant fără le dai voie. Ai deschis ușa, ești persoană publică, gata totul e deschis, ca o carte deschisă nu ai ce faci, faci parte din viața tuturor.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 19 iun. 2023, 21:56 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă