Jorge, mesaj cu emoție pentru fiica lui vitregă. Alina a împlinit 21 de ani: „Am descoperit iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu”

Publicat: 02 iun. 2023, 15:07 Autor: Camelia Vedete

Jorge este la vârsta de 40 de ani un tată mândru, împlinit și care se bucură de familia numeroasă pe care o are.

Artistul, pe numele lui real, George Papagheorghe, este tată a doi copii, din două căsnicii diferite. Însă a avut ocazia să descopere și iubirea față de un copil care nu este al lui natural.

Jorge, mesaj cu emoție pentru fiica lui vitregă. Alina a împlinit 21 de ani

Ilinca, fiica din altă relație a actualei lui partenere, este o tânără superbă care a ajuns la vârsta de 21 de ani și pe care Jorge a văzut-o crescând. Cântărețul și Ramona Prodea, mama fetei, sunt împreună de ani buni și formează împreună o familie fericită.

Jorge a reușit să aibă o relație apropiată în toți acești ani și cu Ilinca. Tânăra seamănă leit cu mama ei, iar tatăl ei vitreg i-a transmis un mesaj emoționant în ziua în care a împlinit 21 de ani.

„La multi ani, Ilinca! Avea doar 7 ani când am cunoscut-o și azi face 21. Am descoperit amândoi ce înseamnă o iubire pe care nu o puteam simți decât împreună. Iubirea necondiționată pentru copilul care nu e al meu și acceptarea și iubirea unui tată vitreg și un „intrus” în relația ei cu mama. Cuvintele spun prea puțin față de ceea ce simt pentru sufletul ăsta frumos. Te iubesc!”, a fost mesajul transmis de Jorge, pentru fiica lui vitregă, scrie demamici.ro.

Jorge mai are o fiica de 14 ani, Karina, din relația cu Alina Laufer

Jorge a devenit prima dată tătic la doar 26 de ani, în perioada în care forma un cuplu cu Alina Laufer. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă acum de 14 ani, Karina.

După separarea lor, Alina Laufer s-a recăsătorit cu Ilan Laufer, cu care are gemeni. La rândul lui, Jorge și actuala lui parteneră, Ramona Prodea, au împreună un băielel în vârstă de 6 ani. Și au crescut-o împreună și pe Ilinca, fiica cea mare a Ramonei.

Între Jorge și Ramona Prodea este o diferență de vârstă de 10 ani, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru ei.
Mai mult, artistul vorbește cu mândrie despre mama copilului său. Și nu s-a ferit să recunoască nici măcar că ea este cea care aduce mai mulți bani în casă.

Publicat: 02 iun. 2023, 15:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă