EXCLUSIV | Ilinca Vandici, apariție sexy în costum de baie, la Dubai! Cum se întreține vedeta Kanal D: “Sunt deja 14 ani de când m-am apucat de sport”

Publicat: 27 mai 2023, 15:40 Autor: Camelia Vedete

Ilinca Vandici, apariție sexy în costum de baie! Prezentatoarea Kanal D și-a etalat silueta în vacanța din Dubai.

Ilinca Vandici, apariție sexy în costum de baie, în vacanța din Dubai! Prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, a făcut senzație cu silueta ei de invidiat!

Ilinca Vandici, apariție sexy în costum de baie, la Dubai!

Vedeta și fiul ei, Zian, au petrecut câteva zile de neuitat la Dubai. Ilinca și-a făcut un program de vacanță special pentru fiul ei. Cei doi au avut timp de distracție, de vizitat obiective turistice, locații destinate copiilor, de shopping, dar și de bălăceală la piscină.

Prima zi de vacanță Ilinca Vandici și fiul ei au petrecut-o la piscinele hotelului de 5 stele unde au fost cazați. S-au bucurat de vremea călduroasă, soare și apă. Mămica și-a pus în evidență silueta de invidiat cu un costum de baie în două piese ce lăsa la vedere formele bine lucrate.

Ai o siluetă de invidiat… ai făcut senzație la piscina hotelului. Cum reușești? Ce secrete ai?

Nu am niciun secret. Cred că gena funcționează pentru că niciodată nu m-am luptat cu kilogramele în plus. Întotdeauna am fost o tipă subțirică. Sunt deja 14 ani de când m-am apucat de sport.

A fost avut un an când mergeam la sală 7 zile din 7. Acum merg de 3-4 ori pe săptămână. Fac antrenament cu antrenor personal. Fitness. Nu fac aerobic sau tot ceea ce înseamnă exerciții cardio pentru că eu slăbesc. Nu am nevoie să slăbesc, am nevoie să tonifiez. Lucrez cu antrenor personal toate grupele de mușchi, schimbăm antrenamentele de fiecare dată.

Cum se întreține vedeta Kanal D

De asemenea, cred că și alimentația este foarte importantă. Am ales ce e benefic pentru mine. E important ca dieta asta să fie personalizată, să fie benefică pentru tine, pentru corpul tău, să-i dai corpului ce are el nevoie, astfel încât să ai și energie pe parcursul zilei. Dar să fie și mâncare sănătoasă care să-ți placă.

Ce mănânci într-o zi, câte mese ai?

Beau apă multă, în jur de 2 litri, 2 litri și jumătate, poate chiar 3 pe zi. Am descoperit postul intermitent, l-am ținut o perioadă lungă după au început să apară tot felul de studii. Dacă țin acest post de 3 ori pe săptămână și corpul meu reacționează bine și se simte bine… și nu am nicio problemă… de ce nu l-aș ține? Mie îmi face bine, dar este valabil în cazul meu, poate nu și în cazul altei persoane.

Cred foarte mult în echilibru, cred mult în a-ți cunoaște corpul, în a-l asculta și a-i da ceea ce el are nevoie.

Există ceva ce nu mănânci deloc, ce nu consumi?

Nu prea mănânc pâine, paste făinoase, beau foarte rar sucuri și nu consum alcool. Dulciuri nu mănânc în fiecare zi, ci doar atunci când simt că am nevoie. Cam atât.

“Sunt deja 14 ani de când m-am apucat de sport”

Frecventezi clinicile de înfrumusețare? Ai un ritual al tău acasă?

Nu frecventez săptămânal sau lunar nici clinicile, nici saloanele, asta pentru că nu am timp. Mi-aș dori să mă duc să mă răsfăț, dar efectiv nu am timp. Mi-am făcut o rutină de îngrijire pentru dimineața și pentru seara, cu diverse produse. Le folosesc o anumită perioadă de timp pe care apoi le schimb ca să nu-mi obișnuiesc tenul neapărat cu ele.

Foarte important, nu știu dacă am dormit 2-3 nopți, în viața mea, machiată. Asta m-a învățat mama de când i-am luat cu asalt trusa de farduri. Mi-a zis “Ok, folosește ce vrei, fă-te cum vrei, nu contează. Important este că “niciodată să nu dormi machiată”.

Mama, fiind cosmeticiană, știe care e treaba cu tenul. Am învățat asta de la ea și oricât de obosită aș fi, întotdeauna mă demachiez și întotdeauna îmi fac ritualul de seară de îngrijire.

Ce program au avut Ilinca Vandici și fiul ei, în Dubai? Au vizitat numai locații destinate copiilor

Ilinca Vandici și fiul ei au petrecut prima zi de vacanță la piscinele hotelului la care au fost cazați, Palazzo Versace Dubai. Locația amintește de un palat italian din secolul al XVI-lea. Hotelul, situat pe malul apei Jaddaf, este o capodoperă neoclasică cu urme subtile ale arhitecturii arabe, are o intrare impresionantă, tavane înalte, grădini amenajate și o gamă de mobilier italian bine lucrat.

Fiecare piesă de mobilier și țesătură care împodobește cele 215 camere și apartamente ale hotelului și 169 de reședințe este proiectată și personalizată de Versace exclusiv pentru hotel. Fiecare dintre cele 9 restaurante și baruri ale hotelului este proiectat pentru a avea o terasă în aer liber care să reflecte moștenirea Palazzos, unde curtea interioară era spațiul informal pentru întâlniri.

Cele trei piscine exterioare, de care Ilinca Vandici și fiul ei au profitat din plin, sunt decorate cu plăci de mozaic și înconjurate de palmieri și flori.

“Am bifat mai multe destinații, dedicate copiilor, evident. Am avut mașină și șoferi de la Orient Tours, astfel că am putut să ne deplasăm repede și la ore exacte de la o locație la alta.

The Green Planet, situat chiar în inima Dubaiului, la City Walk, găzduiește o pădure tropicală verticală interioară captivantă, cu peste 3.000 de specii de floră și faună tropicală.

Locația s-a aflat, desigur, pe noastră. Pe lângă animalele exotice, locația găzduiește și cel mai mare copac auto-susținător artificial din lume și oferă o perspectivă interesantă asupra echilibrului natural fragil al planetei. Este un bio-dom care găzduiește o pădure tropicală care adăpostește peste 3.000 de plante, păsări și animale. Ne-am bucurat de o întâlnire personală cu leneșul. Alte oportunități neobișnuite includ campingul peste noapte în pădurea tropicală, snorkelingul cu piranha sau chiar a fi îngrijitor de grădina zoologică pentru o zi, opțiuni pentru care, de data aceasta, nu am optat.

Zian a și gătit,mi-a adus și mie o porție de cartofi

Un alt loc de joacă la interior și un vast parc tematic educațional situat în Dubai Mall, preferat de copii, este KidZania. Locația oferă configurații realiste în care copiii pot învăța despre peste 70 de profesii diferite și despre lumea reală, totul în acest oraș interactiv. De la găzduirea propriului spectacol de divertisment, la cum să gătească pizza și la conducerea propriului magazin, oportunitățile de distracție și educație sunt nesfârșite.

Zian a și gătit,mi-a adus și mie o porție de cartofi, dar s-a jucat de-a stomatologul și nu numai.

Ziua la Dubai Safari Park a fost una de neuitat pentru Zian. Dubai Safari, cuprinzând 119 hectare de câmpii deșertice, piste de mașină și alei pietonale umbrite de verdeață, adăpostește deja 250 de specii și 3.000 de animale individuale. Zian a fost impresionat, de-a dreptul, de animalele pe care le-a găsit în locație.

Am mâncat și paste și pizza bune

IMG World of Adventures este cel mai mare parc tematic interior din Dubai. L-am bifat si pe acesta, desigur. Am explorat cinci zone tematice de aventură, inclusiv Marvel, Lost Valley, Cartoon Network, IMG Boulevard și Novo Cinemas. A fost o zi plină de acțiune, senzații tari, râsete și distracție.

Am mâncat și paste și pizza bune la Bussola Pizzeria, un local situat în Dubai Marina, care oferă una dintre cele mai bune pizza italiană din Dubai. Ne-am făcut și poze superbe cu zgârie-nori pe fundal.

Aventura în Dubai a continuat și următoarea zi. Am ajuns la AYA Universe, care construiește și operează parcuri fizice pentru o lume digitală. Acolo, am pășit într-un univers uriaș de experiențe vibrante, interactive în 12 zone diferite.

Fiecare cu tema sa unică și elemente interactive. Aici, turiștii lasă în urmă lumea reală pentru a crea amintiri ale viitorului într-un cosmos vibrant și plin de culoare. Călătoria transformatoare începe prin intrarea în lumea Aurora, urmată de zonele The Source, Drift, Outland și The Pool. Stele cosmice, bazine, dealuri luxuriante și cascade din zona River, The Falls, Celestia, Flora, Tides și Harmonia completează experiența spectaculoasă. Pe drum, călătorii dansează cu avatare și deblochează personaje noi cu care să interacționeze, ca parte a experienței cu totul captivante, într-un sanctuar care nu există în propriul nostru univers cunoscut”, ne-a spus Ilinca Vandici.

Sursa foto: ciao.ro

Publicat: 27 mai 2023, 15:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă