EXCLUSIV | Fostul Războinic, Andrei Neagu, comentează începutul de săptămână plin de conflicte în fosta lui echipă: ”Măștile vor cădea”

Publicat: 27 feb. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
EXCLUSIV | Fostul Războinic, Andrei Neagu, comentează începutul de săptămână plin de conflicte în fosta lui echipă: ”Măștile vor cădea”

În această seară, PRO TV a programat startul celei de-a opta săptămâni a reality show-ului Survivor România. După ce joia trecută, DOC și Kamara au anunțat la Consiliul de Eliminare că vor să lase deoparte conflictele care au măcinat tribul roșu. Mulți s-ar fi gândit că se va așterne liniștea în competiție. Nici pe departe săptămâna începând cu o serie de conflicte și probleme reale în tribul Războinicilor.

Alexandra Porkolab a ținut în această seară să spună că se teme de Alin Chirilă, luptătorul de MMA, obișnuit cu violența. Care aparent a amenințat deja, în glumă, câțiva colegi de trib.

Fostul Războinic, Andrei Neagu, comentează începutul de săptămână plin de conflicte în fosta lui echipă

Andrei Neagu, cel care a părăsit de curând competiția, nu este deloc surprins de faptul că Alexandra Porkolab și Alin au pornit o discuție atât de aprinsă. ”Mă așteptam la conflictul dintre Porkolab și Alin. Privind la perioada în care eram acolo, Alexandra ascultă mereu și când vine momentul potrivit, aruncă pastila și pleacă. Codruța a avut o zicală pe care o folosește acum și Alin – ”vulpiță”. Într-un astfel de show, nici nu știi cum e mai bine. Consider că măștile vor cădea la un moment dat. La Alexandra au căzut câteva, dar mai sunt. Ea pierde teren, de când a fost cu gâtul avariat. A cam pierdut și din eficacitatea pe teren, nu mai este atât de wow nici energia pe care o dă, se simte foametea. Poate că Alin este un om mai dur, în momentele în care țipă, se vede că este vulcanic. Totuși dacă știi cum să discuți cu el, nu se întâmplă nimic. El nu este un om atât de rău. Chiar și eu am avut câteva discuții cu el și totul s-a oprit fără niciun fel de probleme”.

Consider că Robert a pierdut

Andrei Neagu nu s-a ferit să discute nici despre alți Războinici, avându-i în vizor pe cei doi care au scăpat de eliminare săptămâna trecută. Când Eduard Gogulescu a fost votat să plece acasă. ”Consider că Robert a pierdut puțin teren pentru că a fost nominalizat. Nu mai are o energie la fel de bună. Totuși, se simte bine de faptul că cei de acasă l-au salvat. Deși realist se gândea că va ieși Edi, fiind avariat la picior”.

Despre fata care a fost la vot, Alexandra, Andrei spune. ”Începe să fie tot mai calculată, să se gândească pe viitor. În spatele imaginii pe care și-a făcut-o. Se află niște strategii pe care le aplică pentru a supraviețui în camp și a fi ”the one and only”. Faptul că a fost a treia dată nominalizată la Consiliu îi oferă o siguranță că cei de acasă o iubesc și o prețuiesc”.

”Măștile vor cădea”

Despre pacea aparentă din tribul Faimoșilor, Andrei Neagu nu e foarte sigur că este un reală, așa că a ținut să puncteze. ”DOC și-a luat inima în dinți și a făcut, în stilul caracteristic, un discurs elaborat și bine pus la punct. De dragul echipei, el vrea să facă pace, dar din ce pot să observ nu e una finală. Nu cred că nu se vor mai certa. Ci vor încerca să trăiască unul cu celălalt pentru încă o zi… și tot așa”.

Evident, unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost reprezentat de fuga lui Alin Chirilă și a Andreei Moromete în junglă… pentru a găsi hrănă. După ce au dispărut pentru câteva ore, Dan Ursa și Alina Radi au simțit chiar nevoia să plece după ei. ”Trecuse prea mult timp și ne-am pus un semn de întrebare”.

Ce crede Andrei Neagu despre această ”escapadă”? ”E foarte greu să găsești hrană, noi încercam să facem asta într-un spațiu din junglă. Dacă nu plouă sau nu este o umezeală specifică, nu există crabi sau melci. Chiar dacă poate nu s-au gândit la pericole, siguranța le poate fi pusă sub semnul întrebării. Andreea Moromete a plecat cu Alin, deci nu s-au simțit nicio secundă în pericol. Nu mă miră că fix Dan a constatat lipsa lor și a început să pună întrebări pentru că este singurul imparțial”. Cu toate acestea, Andrei le acordă credit pentru faptul că și-au asumat greșeala și au acceptat pedeapsa la joc. ”Faptul că și-au asumat pedeapsa arată că sunt cu capul pe umeri, au făcut față cu brio”.

Robert jonglează ca să îi fie bine

Înainte de a încheiat comentariul despre ediția de astăzi, Andrei Neagu a făcut și o radiografie actuală a echipei Războinicilor. ”În continuare, Robert este umbra lui Alin, Andreea Moromete este puțin stingheră, dar este de neclintit pentru că este bună pe traseu. Și mă mir că de acasă nu se vede această imagine bună. Porkolab și Ciomag fac strategii ca să-i destabilizeze pe ceilalți. E savuros tot ce se întâmplă acum, însă se simt tensiuni care nu s-au văzut. Echipa este balansată în două tabere: Krișan, Porkolab și Ciomag, Alin cu Moromete și Lucianna în altă bisericuță. Robert jonglează ca să îi fie bine, Dan e imparțial. Iar Alina nu șie unde se clasează pentru că nu e nici rapidă și nici nu a adus un aport mare echipei”.

Survivor România continuă mâine și poimâine la PRO TV, iar Andrei Neagu va continua să comenteze tot ceea ce se întâmplă în emisiune.

Publicat: 27 feb. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă