La final de săptămână de Survivor, Andrei Neagu dă cărțile pe față: ”Nu mai trebuia să facă parte din concurs de mult timp”

Publicat: 03 mai 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete

S-a mai încheiat o săptămână la Survivor România, pe PRO TV. Numărul concurenților scade tot mai mult, iar drumul spre finală și spre premiul cel mare este tot mai aproape de ultimul punct. Până atunci, toți cei rămași schimbă strategiile și se concentrează tot mai tare la fiecare joc. Ca în fiecare săptămână, Andrei Neagu a urmărit cu atenție fiecare minut și comentează tot ceea ce s-a întâmplat.

Și de această dată, Alexandra Porkolab a fost printre cei care s-au remarcat în discuțiile din interiorul tribului. Concurenta din Brașov pare că nu poate face cu toți colegii ei, iar asta a dus la a fi votată la ultimul Consiliu. Chiar dacă nu a ajuns la vot, este clar că ceilalți o privesc de acum cu alți ochi, iar Andrei a simțit să comenteze aceste lucruri.

La final de săptămână de Survivor, Andrei Neagu dă cărțile pe față

”Porkolab pare că a fost cumva descoperită, doar că ea a fost descoperită de mult timp, doar că acum strângându-se lanțul a trebuit să fie mai vocală echipa pentru a putea să desconspire aceste lucruri pe care le face Porkolab. Și toate lucrurile pe care ea le face se reflectă și pe față și ar cam trebui să nu mai stea atât de mult încruntată pentru că face riduri și e tinerică (râde). Când se întoarce în România o să pară că a îmbătrânit 10 ani acolo pentru că se vede clar deranjată de absolut tot ce se întâmplă și șocul și mai mare este faptul că lumea a votat-o pentru eliminare.

Aproape că ar fi putut să ajungă la eliminare, ceea ce este șocant. Mă neliniștește faptul că de fiecare dată când au fost reward-urile, acum în săptămâna aceasta, și Krișan le-a câștigat și el nu a ales-o pe Porkolab, mai avea puțin și se modifica facial – ca să nu zic genetic, pentru că așa părea. Nu știu dacă poate să continue așa până la final pentru că finalul se apropie, iar ea, din punctul meu de vedere, nu mai trebuia să facă parte din acest concurs de mult timp”.

”Nu mai trebuia să facă parte din concurs de mult timp”

Evident, Neagu nu putea ignora nici faptul că săptămâna aceasta, Andreea Moromete a găsit Simbolul Imunității Ascunse, dar nu l-a utilizat în Consiliu.

”Nu mă așteptam să-l folosească, îl va folosi clar în favoarea ei în momentul în care se va simți pusă la zid sau când îi va veni sorocul să plece, clar îl va folosi pentru a putea să mai rămână în competiție și dacă mă întrebi, mă așteptam să-l găsească Porkolab – la cum era ea de vehementă sau Ciomag – aghiotant al lui Porkolab”.

Mai departe de conflicte și orice, una dintre concurentele care a demonstrat multă putere zilele acestea a fost Ștefania. După o perioadă mai grea, fosta Faimoasă a câștigat jocul de recompensă și s-a descurcat foarte bine și la celelalte jocuri.

Ștefania a fost întodeauna ambițioasă

”Ștefania a fost întodeauna ambițioasă, poate este bună sportivă, dar mi se pare destul de insipidă. E o persoană faină și cred că în viața reală este și mai cool și cred că ar putea să facă parte dintr-o categorie de oameni foarte faini cu care să rezonez, însă, la TV nu-mi oferă nimic ca să pot să o cunosc. Nu pot să-i ofer aceeași atenție pentru că nu mă lasă să o cunosc este foarte introvertă, probabil sau sfioasă. Este doar o părere, nu zic că nu este o bună profesionistă J”, a remarcat Andrei Neagu.

De departe, cel mai puternic a fost Andrei Krișan, câștigătorul Imunității și al probei de Comunicare. Fostul Războinic, Andrei, a observat și acest aspect.

”Krișan, în schimb, după jumătate de competiție în eșesc, nu știu ce i-a dat valoare în plus pentru că a dovedit într-adevăr săptămâna asta că a fost la niște așteptări destul de înalte, s-a autodepășit. Nu mă așteptam să aibă un mental atât de bun. Mi se pare că se învârte în jurul cozii și încearcă să facă un discurs elaborat, dar nu-i iese. A câștigat și imunitatea, și comunicarea – Felicitări. Într-adevăr mi se pare că vrea să-și facă și o alinață mai bună și cred că-i iese pentru că observând din exterior Carmen, Ștefania și Crișan formează un trio bun.

Dan se duce imediat unde plouă mai frumos

Cu siguranță, Dan e undeva neutru, dar cred că la cum mi-a arătat mie până acum, Dan se duce imediat unde plouă mai frumos. Adică dacă echipa asta câștigă mai bine cred că le-ar da puțin în gât pe Ciomag și Porkolab – pe care, sincer, mi se pare că ar trebui să le dea oricine în gât că mi se par că au un comportant urât. Dar vorbeam despre Andrei, care să vedem dacă o va ține așa mai departe pentru că săptămâna viitoare, dacă el nu va câștiga colanul de imunitate, cu siguranță, va fi nominalizat în continuare pentru că trebuie să se vadă care e alianța mai bună”.

”Cât despre Dan, este întodeauna punctual la ce are de făcut, nu oferă nici foarte multe informații, dar nici nu dă în gât pe nimeni. Nu vrea să deranjeze – ceea ce mi se pare nice, dar, în același timp, este dispus să deranjeze pentru că dorește să-și păstreze locul în competiție – să vedem ce se va întâmpla. Cred că se va putea muta, să migreze în cealaltă echipă pentru că e mai mult pe genul lui Dan, lumea mai liniștită, lumea nu vine cu atât de multe răutăcisme în spate, nu se uită strâmb”, a mai adăugat Andrei Neagu.

Andrei Neagu a comentat și consiliul de nominalizare

Andrei a comentat și consiliul de nominalizare și faptul că Robert și Ștefania s-au luptat pentru un loc în competiție. ”Ștefania nu a oferit nici lor, dar nici publicului șansa de a o putea cunoaște. Gândindu-te că ar putea fi cea mai puțin iubită, o punem pe ea la înaintare. Mă așteptam să fie ea, pentru că de Carmen m-am săturat să o văd la nominalizare și, oricum, Carmen ar trebui să nu plece, din punctul meu de vedere. Robert a stat 2 săptămâni pe loc sigur cu mâinile în sân pentru că a câștigat colanul de imunitate, dar, na, este Survivor, nu poți să câștigi întodeauna și nu poți să te menții în top în permanență – asta dacă nu te cheamă Alin sau Dan Ursa și, na, ei nu au câștigat colanul atât de des, dar au fost întodeauna în top”.

Concluzia săptămânii

Ca o concluzie, Andrei a spus. ”Per total, săptămâna a fost una liniștită. Da, nice, au fost cu elicopterul, da, au mâncat, lucruri obișnuite, dar nu mi se pare că am văzut ceva care să mă poată marca atât de puternic decât ura pe care o poartă Ciomag și Porkolab și faptul că Moromete a început să urască pe toată lumea să-i facă pe toți parșivi și falși, lucru care mi se pare amuzant pentru că, practic, nu mai suportă pe nimeni de acolo și asta spune multe despre tine, ca personă că nu te poți adapta unor situații”.

Publicat: 03 mai 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă