Analiza dură a lui Andrei Neagu la finalul săptămânii de Survivor despre concurenții rămași: ”Nu sunt fan… Nu mai are 2-3 pași în fața tuturor”

Publicat: 11 mai 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete

S-a încheiat o nouă săptămână în reality show-ul de la PRO TV, Survivor România. Se pare că finala este tot mai aproape, iar în urma eliminării de ieri, doar șase concurenți merg mai departe. Ca de fiecare dată, Andrei Neagu, fostul membru al tribului Războinicilor a comentat toate întâmplările.

Primul aspect observat de Neagu este atitudinea lui Andrei Krișan, cel care câștigă tot mai multe jocuri, față de ceilalți colegi care cândva îi erau coechipieri. ”Mi se pare dus la extrem pentru că este clar că Krișan a ales în ce tabără vrea să fie. Dorința lui este să facă egalitate între cele două echipe și să eliminte toate verigile slabe. Strategia funcționează și cred că Krișan mai are câteva resurse, este un jucător bun, care își face cartea cum trebuie. Cum Dan este văzut ca o persoană plăcută de cei de acasă, cu Porkolab existau deja conflicte, Ciomag este mereu lângă Porkolab, Moromete a fost alegerea corectă”.

Analiza dură a lui Andrei Neagu la finalul săptămânii de Survivor despre concurenții rămași

Krișan nu putea să omită discuția nici despre Ursa, cel care nu se regăsește în nicio mini – echipă din tribul Taino. ”Dan pare că nu este nicăieri în joc acum, ceva nu i se mai leagă. Îi va fi greu pentru că deși este puternic, nu este în nicio echipă. Sper că ceea ce se va întâmpla pe viitor să nu-l trimită acasă”.

Seria puternică de victorii a lui Andrei Krișan pare surprinzătoare și pentru Neagu. ”Nu știu de unde are Krișan atât de multă putere, căci resurse sigur are din recompense. Săptămâna aceasta a avut o mică vacanță, cu plimbare, mâncare, așa că normal câ a câștigat și Imunitatea. Mi se pare că și-a făcut o imagine bună acasă, dar cred că dacă privim totul uman, are și el o serie de lipsuri”.

Eu nu sunt fan Ciomag, nu mi se pare că are un discurs bine pus la punct, are cam aceleași cuvinte la nesfârșit și nu excelează pe traseu. Nu m-aș fi așteptat să câștige, în schimb iată că a venit vremea și pentru o recompensă de suflet”, a continuat Andrei Neagu să comenteze victoriile de săptămâna aceasta.

”Nu sunt fan… Nu mai are 2-3 pași în fața tuturor”

Porkolab este o strategă bună, dar cred că este cam mult ce se întâmplă. Nu mai are 2-3 pași în fața tuturor, sunt curios ce va urma”, a mai menționat Neagu.

Despre Consiliul de nominalizare și eliminarea săptămânii, Andrei Neagu a spus. ”Mă așteptam ca Ștefania să fie la vot, să îi dea o pauză lui Carmen. Cred că era și normal să fie la vot, nu a demonstrat tot ce poate. Ținta e clară: grupurile se atacă reciproc, iar Dan se plimbă pentru că nu vrea să deranjeze”.

Eu cred că Moromete nu se aștepta să intre la vot, dar a stat 18 săptămâni, nu ar trebui să fie supărată că pleacă acasă. A demonstrat-o că este o luptătoare și a maturizat-o pe mai departe”, a mai adăugat el.

Ca o concluzie despre această săptămână, Neagu a comentat. ”O săptămână interesantă, tehnici noi, mi se pare o nebunie că totul se schimbă în doar câteva secunde. Iar trebui să pornești anumite motorașe pentru a demonstra că ești demn de un Survivor. Văd un crescendo tot mai puternic, deci totul va fi mai de foc de acum înainte”.

De săptămâna viitoare, Survivor România se vede la PRO TV luni, marți și miercuri, de la 21:30.

Publicat: 11 mai 2023, 13:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă